הפועל חיפה ממשיכה בהכנות למשחק מול בני סכנין בשבת (18:00), משחק שממנו ייעדרו חאתם עבד אלחמיד הפצוע ואליאל פרץ שהורחק. קונסטנטינוס סוטריו יפתח לצידו של לואי טהא במרכז ההגנה.
המאמן רוני לוי דיבר לקראת המשחק ואמר: "לגבי המשחק האחרון (0:0 נגד ריינה) זו אכזבה מהתוצאה, אבל לאור ההתפתחויות וההרחקה השחקנים נתנו את מה שיכלו וגם מעט המצבים שהיו, היו בצד שלנו. אנחנו יודעים שסכנין זה סיפור אחר לגמרי. הם מאוד מסוכנים בבית שלהם, נגיע בשיא הרצינות ונעשה הכל כדי לנצח".
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
על מוחמד קמארה: "אני מסכים שהוא נכנס מצוין כחלוץ מול הפועל תל אביב וגם נגד מכבי חיפה ובעמדה הזו הוא היה טוב מאוד. אנחנו מדברים על שחקן מוכשר, אבל חדש בארץ ובמועדון ולוקח זמן להיכנס לקצב".
על ההרחקות במשחקים האחרונים: "קשה לשחק בחיסרון מספרי כל כך הרבה פעמים. אנחנו כל הזמן מזהירים מעבירות מיותרות. לדעתי זה יותר צירוף מקרים חוסר מזל כי אני לא רואה שהקבוצה אגרסיבית מדי, להיפך אני רוצה שיהיו יותר אגרסיביים".
"בליגה מאז שאני בקבוצה כמות הספיגות ירדה משמעותית. מתייחסים לגבי הטוטו, אבל בליגה אנחנו עומדים טקטית טוב וצריך להגיד מילה טובה לשחקנים על מחוייבות קבוצתית. התחברו לנו הרבה דברים טובים כי לשחק פחות שחקן כמעט 9 דקות זה לא פשוט. גילינו מנטליות ואופי טוב".


