סן חוזה ארת'קווייקס מליגת ה-MLS האמריקאית מעוניינת לצרף את קפטן מכבי חיפה נטע לביא. ראשי הקבוצה מהליגה הבכירה בארצות הברית כבר פנו לקשר, שבשלב זה נראה כי אינו נוטה להיענות בחיוב להצעה ומעדיף להישאר בשורות אלופת ישראל מאשר לעבור לסן חוזה.
חוזהו של לביא מסתיים בתום העונה הנוכחית והירוקים שואפים להאריך את ההתקשרות בין הצדדים, כאשר ברקע נשארת האפשרות שהשחקן ייצא לחו"ל. מלבד סן חוזה, מי שרוצה את לביא מיידית היא גמבה אוסקה היפנית. הקבוצה מינתה לאחרונה למאמן את דני פויאטוס הספרדי, מי שהיה עוזרו של ג'ורדי קרויף במכבי תל אביב, והוא מעוניין מאוד בקשר. מכיוון שהיפנים רוצים להחתים את לביא בהקדם ולא להמתין לסיום חוזהו, הם יידרשו לפצות את מכבי חיפה ומוכנים להציע סכום של 300 אלף יורו.
פרט לכך, קיימת גם התעניינות רשמית מצד הכוכב האדום בלגרד שגיששה אצלו בחודשים האחרונים. עם זאת, עושה רושם שלביא מעדיף את מכבי חיפה גם על פני הקבוצה הסרבית.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(9+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
רגיל (1) 336
23:00

ואסקו דה גמא

קורינתיאנס
ואשקו מארחת את הגומלין אחרי שהשיגה תוצאה טובה מבחינתה במשחק הראשון עם 0-0 שהעביר את ההכרעה לביתה. היא הייתה לא פחות טובה במשחק הראשון ובבית מול הקהל שלה היא תנצח
בנושא אחר, בחיפה ממשיכים להתכונן למשחק מול מכבי נתניה מחרתיים (שני, 20:30), כאשר חזרתם המסתמנת של דילן בטובינסיקה ודולב חזיזה לסגל צפויה להביא לתחרות גדולה על המקום ב-18. לביא, שכבר נכלל בסגל נגד בני סכנין, אמור לקבל דקות ואולי אף יפתח, בעוד חזיזה ככל הנראה יתחיל על הספסל וישתלב לקראת סוף המשחק.
מי שייעדר מלבד מחמוד ג'אבר וסוף פודגוראנו הפצועים הוא ג'וש כהן, שצפוי לקבל החלטה סופית בשבוע הבא לגבי אופן הטיפול בפציעה שלו, ולהתחיל טיפול שמרני.


