סן חוזה ארת'קווייקס מליגת ה-MLS האמריקאית מעוניינת לצרף את קפטן מכבי חיפה נטע לביא. ראשי הקבוצה מהליגה הבכירה בארצות הברית כבר פנו לקשר, שבשלב זה נראה כי אינו נוטה להיענות בחיוב להצעה ומעדיף להישאר בשורות אלופת ישראל מאשר לעבור לסן חוזה.
חוזהו של לביא מסתיים בתום העונה הנוכחית והירוקים שואפים להאריך את ההתקשרות בין הצדדים, כאשר ברקע נשארת האפשרות שהשחקן ייצא לחו"ל. מלבד סן חוזה, מי שרוצה את לביא מיידית היא גמבה אוסקה היפנית. הקבוצה מינתה לאחרונה למאמן את דני פויאטוס הספרדי, מי שהיה עוזרו של ג'ורדי קרויף במכבי תל אביב, והוא מעוניין מאוד בקשר. מכיוון שהיפנים רוצים להחתים את לביא בהקדם ולא להמתין לסיום חוזהו, הם יידרשו לפצות את מכבי חיפה ומוכנים להציע סכום של 300 אלף יורו.
פרט לכך, קיימת גם התעניינות רשמית מצד הכוכב האדום בלגרד שגיששה אצלו בחודשים האחרונים. עם זאת, עושה רושם שלביא מעדיף את מכבי חיפה גם על פני הקבוצה הסרבית.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בנושא אחר, בחיפה ממשיכים להתכונן למשחק מול מכבי נתניה מחרתיים (שני, 20:30), כאשר חזרתם המסתמנת של דילן בטובינסיקה ודולב חזיזה לסגל צפויה להביא לתחרות גדולה על המקום ב-18. לביא, שכבר נכלל בסגל נגד בני סכנין, אמור לקבל דקות ואולי אף יפתח, בעוד חזיזה ככל הנראה יתחיל על הספסל וישתלב לקראת סוף המשחק.
מי שייעדר מלבד מחמוד ג'אבר וסוף פודגוראנו הפצועים הוא ג'וש כהן, שצפוי לקבל החלטה סופית בשבוע הבא לגבי אופן הטיפול בפציעה שלו, ולהתחיל טיפול שמרני.


