עצב גדול בהפועל רמת גן ובכדורגל הישראלי, עם פטירתו של כדורגלן העבר של הפועל רמת גן ראובן כהן (קובינה). ראובן נולד בשנת 1937 בארץ ישראל, החל את דרכו בקבוצת הנוער של גדנ"ע תל אביב לצידם של אמציה לבקוביץ', יאיר נוסובסקי, ואחרים.
בסיום דרכו בגדנ"ע עבר לשחק בהפועל רמת גן בין השנים 1955/1968. הישג השיא שלו היה הזכייה ההיסטורית של הפועל רמת גן בתואר האליפות בעונת 1964 תחת המאמן דוביד שוויצר, אחרי ההעפלה מהליגה השנייה.
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. שתי הקבוצות לא יציבות ויסתפקו בתיקו.
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
כהן שיחק עם יעקב חודורוב, מרדכי בנבנישתי, גדי יאניאק, שלמה לוי, צבי היימן ואגדות כדורגל אחרות. אחרי פרישתו אימן בעיקר בקבוצות נוער בבני יהודה, הפועל רמת גן ומכבי רמת עמידר. על מועד ההלוויה יפורסם בהמשך.


