בית"ר ירושלים נמצאת במו"מ מתקדם עם שוער זר במטרה לצרפו בחלון ההעברות בחודש ינואר. במועדון כבר הבהירו לאיתמר ישראלי כי ייתכן שיוחתם שחקן בעמדה שלו. בית"ר מציעה עבור השוער הזר כ-120 אלף יורו נטו לחמישה חודשים, וחוזה לעונה נוספת בשכר של 200 אלף יורו. אגב, לא מדובר בשוער הקולומביאני הומברטו אסבדו, לגביו היו דיווחים בחו"ל, כשהוא עצמו העלה פוסטים עם רמיזות שיגיע לקבוצה.
כזכור, הקבוצה מעיר הבירה פתחה את העונה עם נתנאל דלויה בין הקורות, אך לאחר שהאחרון הפגין במשחקים הראשונים חוסר ביטחון, הוא הוחלף באיתמר ישראלי שנתן הופעות סבירות בשער. בכל זאת, במועדון קיבלו החלטה להשתדרג בעמדת השוער.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
מעבר לשוער, המאמן יוסי אבוקסיס מעוניין להתחזק בקשר אחורי, אך את ההחלטה הסופית בנושא יקבל מאמן הצהובים-שחורים בחודש דצמבר, גם בהתאם לקצב ההחלמה של דן עזריה שאמור לחזור לאימונים מלאים לאחר פגרת המונדיאל.