הפועל חיפה תעלה במשחק הדרבי ביום רביעי (20:30) עם חולצות רטרו לציון 60 שנה לזכייה בגביע המדינה. כ-5,000 אוהדים אדומים הבטיחו מקומם, בעוד 19 אלף אוהדי היריבה העירונית רכשו כרטיסים. הערב יקבלו בהפועל חיפה החלטה האם להעביר אלף כרטיסים נוספים למכבי חיפה או להשאיר במועדון, בו מקווים לתמיכה מכ-7,500 אדומים במשחק.
"הקהל יבוא להצגה הכי טובה בעיר וכנראה היחידה בעיר", אמר הבעלים יואב כץ במסיבת העיתונאים. "אני חושב שזה יעבור בשלום ואני לא מאמין שיהיו בעיות, אני לא יכול לחכות. אני מאמין שהכל יהיה בסדר, לא שומעים על חשש - להיפך, יש דרישה מאוד גדולה למשחק הזה. חיפה זו עיר שהולכים ביחד למועדון נוער, חיוכים וכולם ביחד. יש לנו קבוצה נהדרת ואני חושב שאנחנו ננצח. 67 אחוזי הצלחה זה מספר נהדר לרוני לוי ואני מקווה שזה ימשיך הלאה".
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
רוני לוי עצמו הוסיף: "היה משמעותי מאוד לנצח אחרי שלא ניצחו מאז המחזור הראשון, זו תמיד התרופה הכי טובה לבעיות, בכל קבוצה. יחד עם זאת אנחנו יודעים שיש הרבה מרכיבים, אנחנו צריכים להשתפר, אני בטוח שככל שיתקדם הזמן נהיה קבוצה חזקה ביותר. בכדורגל אתה תמיד מתרכז בעצמך. ברור שמסתכלים על היריבה אבל נהיה מרוכזים בעצמנו ונעשה את העבודה שלנו. אני חושב שהמשחק של מכבי חיפה מדבר בעד עצמו - מאמן נהדר, קהל נהדר, שחקנים נהדרים, נצטרך להיות הכי טובים שאפשר. כבר אימנתי נגד מכבי חיפה, בסוף זה ספורט ואני מייצג כרגע את הפועל חיפה וסנטימנטים נעזוב בצד. אני תמיד מאמין בקבוצות שלי שאפשר לעשות דברים נהדרים ונבוא לתת הכל, אני הולך עם השחקנים האלה ואני מופתע לטובה בהרבה פרמטרים".
לואי טהא אמר לקראת ההתמודדות: "שינינו את הגישה, אנחנו יותר ביחד ויותר קרובים וזה בא לידי ביטוי במגרש, זה משפר את משחק ההגנה ומשחק ההתקפה. חוץ מהמשחק נגד אשדוד שהתפרקנו, תוציאו את ארבעת הגולים, ואנחנו ההגנה הכי טובה. לכל מאמן יש את הדעות ותוכנית המשחק שלו, לא הלך לנו עם שיטת שלושת הבלמים, בקו ארבע אנחנו נראים הרבה יותר טוב. למכבי חיפה יש שחקנים מצוינים והם עשו דרך מדהימה, כל הכבוד להם, אבל אנחנו מסתכלים רק על עצמנו. אין ספק שדרבי זה משחק גדול ויוקרתי ואני מאמין שהצוות יכין אותנו הכי טוב שאפשר".


