שביעות רצון גדולה בהפועל חיפה אחרי הניצחון 0:1 על הפועל ירושלים. בחיפה שיבחו את רוני לוי על העמידה הטקטית של הקבוצה. "לא ספגנו שני משחקים ברצף וזה מה שמעיד יותר מכל על השינוי. הקבוצה נראית הרבה יותר מחוייבת", אמרו במועדון.
בחיפה החמיאו לאלון תורג'מן שחזר לכבוש. "אלון היה זקוק לזה, במיוחד אחרי ההחמצות בטדי", אמר אחד מחבריו לקבוצה. "אנשים חושבים שהכל בא בקלות, אבל בכדורגל יש מומנטום. בטוח שעכשיו אחרי השער, הכל ייפתח לו".
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(11+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
כעת יתמקדו בקבוצה בדרבי ביום רביעי. המטרה של אנשי המועדון היא להביא לאצטדיון כ-9,000 אוהדים, כמות זהה לזו שהייתה בחצי גמר גביע המדינה בעונה שעברה. כבר אתמול הרגישו בחיפה התעוררות בקרב הקהל, כאשר 3,500 אוהדים הגיעו למשחק. התקווה היא שהמגמה תימשך בדרבי. במקביל אנשי המועדון ומנהלי האירוע נמצאים בקשר צמוד עם המשטרה שדורשת כ-850 סדרנים ושוטרים בדרבי, גם לאור המתיחות הקשה בין ארגוני האוהדים של שתי הקבוצות.


