אופטימיות בהפועל חיפה לגבי כשירותו של לואי טהא במשחק בשבת מול מ.ס. אשדוד (19:00). הבלם הוחלף ב-2:2 נגד הפועל באר שבע בעקבות כאבים בשריר, אך הבהיר שמדובר בכיווץ בלבד וההערכה היא שיהיה כשיר ויפתח בהרכב. בכלל, בהפועל חיפה מאוד מרוצם מהחזרה של טהא לעניינים ומהשילוב עם חאתם עבד אלחמיד ומקווים לרשום ניצחון בשבת באשדוד.
מי שגם כן יהיה בסגל הוא אליאל פרץ, המצטרף הטרי לקבוצה שכעת התקבל השחרור הבינלאומי שלו מההתאחדות האוסטרית. בהפועל חיפה יכניסו בהדרגה את פרץ לעניינים והאמונה היא שניתן יהיה לצאת לדרך חדשה ולהידבק לחבורת הצמרת: "אנחנו נראים יותר טוב במשחקים האחרונים, אבל עדיין לא ניצחנו ובסוף זה מה שחשוב", אמר שחקן בקבוצה, "המשחק מול אשדוד חשוב מאוד כי זו אחת מהקבוצות שאמורות להתמודד איתנו על הפלייאוף העליון".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
מאמן הקבוצה ניר קלינגר דיבר היום (חמישי) במסיבת עיתונאים לקראת המפגש בשבת והתייחס גם להתאקלמות של אליאל פרץ בקבוצה: "קל מאד להתחבר בהפועל חיפה, השחקנים הוותיקים דואגים לכך. חאתם, אליאל וקמארה נקלטו היטב", סיפר המאמן.
לקראת אשדוד הוסיף: "אנחנו יוצאים למשחק חוץ שלישי ברציפות ומקווים לסיים את הסדרה הזאת של מגרשים פחות נעימים. מצפה לנו אתגר באשדוד, אבל אנחנו מאמינים בעצמנו. ברגע שנגיע בגישה שלנו, אני רגוע מבחינה מקצועית. עד כה ידענו לפתור לא מעט דברים תוך כדי תנועה".


