אופטימיות בהפועל חיפה לגבי כשירותו של לואי טהא במשחק בשבת מול מ.ס. אשדוד (19:00). הבלם הוחלף ב-2:2 נגד הפועל באר שבע בעקבות כאבים בשריר, אך הבהיר שמדובר בכיווץ בלבד וההערכה היא שיהיה כשיר ויפתח בהרכב. בכלל, בהפועל חיפה מאוד מרוצם מהחזרה של טהא לעניינים ומהשילוב עם חאתם עבד אלחמיד ומקווים לרשום ניצחון בשבת באשדוד.
מי שגם כן יהיה בסגל הוא אליאל פרץ, המצטרף הטרי לקבוצה שכעת התקבל השחרור הבינלאומי שלו מההתאחדות האוסטרית. בהפועל חיפה יכניסו בהדרגה את פרץ לעניינים והאמונה היא שניתן יהיה לצאת לדרך חדשה ולהידבק לחבורת הצמרת: "אנחנו נראים יותר טוב במשחקים האחרונים, אבל עדיין לא ניצחנו ובסוף זה מה שחשוב", אמר שחקן בקבוצה, "המשחק מול אשדוד חשוב מאוד כי זו אחת מהקבוצות שאמורות להתמודד איתנו על הפלייאוף העליון".
רגיל (2) 288
22:00

בטיס

אתלטיקו מדריד
בטיס מדורגת חמישי והיא תארח את אתלטיקו מדריד שנמצאת במקום הרביעי, לשתי הקבוצות מספר נקודות זהה. שתיהן מציגות יכולת טובה בתקופה האחרונה בליגה, אתלטיקו לא מצליחה להשיג תוצאות טובות במשחקי החוץ ומנגד בטיס משחקת היטב בבית, בהתחשב בכך אני חושב שצפוי כאן משחק שווה כוחות והשתיים יתחלקו בנקודות
יתרון (2) 310
22:15

מוריירנסה
(2+)

פורטו
המארחת היא למעשה קבוצת הבית הטובה בליגה עם מאזן מושלם של ארבעה ניצחונות ביתיים. היא אמנם פחות טובה מפורטו, אבל כן יכולה לאתגר אותה
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון
מאמן הקבוצה ניר קלינגר דיבר היום (חמישי) במסיבת עיתונאים לקראת המפגש בשבת והתייחס גם להתאקלמות של אליאל פרץ בקבוצה: "קל מאד להתחבר בהפועל חיפה, השחקנים הוותיקים דואגים לכך. חאתם, אליאל וקמארה נקלטו היטב", סיפר המאמן.
לקראת אשדוד הוסיף: "אנחנו יוצאים למשחק חוץ שלישי ברציפות ומקווים לסיים את הסדרה הזאת של מגרשים פחות נעימים. מצפה לנו אתגר באשדוד, אבל אנחנו מאמינים בעצמנו. ברגע שנגיע בגישה שלנו, אני רגוע מבחינה מקצועית. עד כה ידענו לפתור לא מעט דברים תוך כדי תנועה".


