מהלך מפתיע של בית"ר ירושלים: הקבוצה מהבירה החתימה היום (ראשון) את שי אייזן לשלוש שנים, בניסיון לחזק את הקבוצה בעיצומו של המשבר המקצועי העמוק שהותיר אותה במקום האחרון בליגת העל.
אייזן בן ה-22 מצטרף כשחקן חופשי אחרי האפיזודה המשונה סביבו במהלך הקיץ. אייזן נרכש מהפועל תל אביב על ידי מ.ס. אשדוד תמורת 900 אלף שקל וחתם לארבע שנים, אבל בסופו של דבר אשדוד התנערה מההסכם ואייזן נותר ללא קבוצה.
כעת הוא מצטרף לשורות היריבה המושבעת של הקבוצה בה גדל, ויקווה לסייע לה לשפר עמדות אחרי פתיחת עונה קטסטרופלית. אייזן שנפגש הבוקר עם מנכ"ל בית"ר אפיר אדרי, חתם לשלוש שנים ויקבל את החולצה עם המספר 18.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים
"אני שמח וגאה להגיע למועדון עצום כמו בית"ר ירושלים", אמר אייזן. "אני מגיע לכאן כדי להיות חלק מהקבוצה ולנסות ולעזור לה בהמשך העונה. יש לי הרבה מה להוכיח כאן ואני מקווה שנגרום ביחד לאוהדים שמחה. עכשיו הזמן לעבוד קשה כי יש לפנינו אתגרים גדולים".


