מהלך מפתיע של בית"ר ירושלים: הקבוצה מהבירה החתימה היום (ראשון) את שי אייזן לשלוש שנים, בניסיון לחזק את הקבוצה בעיצומו של המשבר המקצועי העמוק שהותיר אותה במקום האחרון בליגת העל.
אייזן בן ה-22 מצטרף כשחקן חופשי אחרי האפיזודה המשונה סביבו במהלך הקיץ. אייזן נרכש מהפועל תל אביב על ידי מ.ס. אשדוד תמורת 900 אלף שקל וחתם לארבע שנים, אבל בסופו של דבר אשדוד התנערה מההסכם ואייזן נותר ללא קבוצה.
כעת הוא מצטרף לשורות היריבה המושבעת של הקבוצה בה גדל, ויקווה לסייע לה לשפר עמדות אחרי פתיחת עונה קטסטרופלית. אייזן שנפגש הבוקר עם מנכ"ל בית"ר אפיר אדרי, חתם לשלוש שנים ויקבל את החולצה עם המספר 18.
יתרון (2) 65
18:30

בני הרצליה

מכבי רמת גן
(3+)
הרצליה חשבה שיצאה מהמשבר עם ניצחון על ראשל"צ, אך לאחר מכן הפסידה לטרפאני, והיא עדיין מתקשה מאוד לייצר רצף ניצחונות. ר"ג אחרי שני הפסדים למכבי ת"א והעמק והחזקות, והיא כבר הוכיחה השנה שהיא איכותית. כשהליין עם האורחת, שווה ללכת איתה
יתרון (2) 237
21:45

מונטנגרו
(1+)

קרואטיה
הקרואטים הבטיחו את מקומם במונדיאל כך שאין עליהם לחץ, מונטנגרו איבדה סיכוי להעפיל. למרות זאת, המונטנגרים מוכשרים מספיק כדי לאתגר את הקרואטים בבית ולא יפסידו הערב
"אני שמח וגאה להגיע למועדון עצום כמו בית"ר ירושלים", אמר אייזן. "אני מגיע לכאן כדי להיות חלק מהקבוצה ולנסות ולעזור לה בהמשך העונה. יש לי הרבה מה להוכיח כאן ואני מקווה שנגרום ביחד לאוהדים שמחה. עכשיו הזמן לעבוד קשה כי יש לפנינו אתגרים גדולים".


