1. מכבי חיפה המשיכה בקו שמאפיין אותה העונה בשלב הבתים של ליגת האלופות - כששוב נוצחה, ושוב נותרה עם המחמאות. "לא היינו רחוקים בכלל מלחזור מפיגור של שני שערים", אמר אחד השחקנים בקבוצה אחרי ה-3:1 ליובנטוס בטורינו. "הוכחנו שוב שאנחנו מגיעים לכל משחק כדי להתמודד, שאנחנו לא באים להסתגר. אתמול זה כמעט השתלם".
בקבוצה החמיאו לשחקנים שפתחו אמש בהרכב והתמודדו עם קבוצת הפאר האיטלקית למרות שלא מעט שחקנים שנכללו ב-11 לא מרבים לשחק יחד בימים כתיקונם. יחד עם זאת, כאשר דין דוד ועומר אצילי נכנסו כמחליפים, המומנטום הפך להיות לחלוטין בצד של הירוקים. "אין ספק שהמחליפים הכניסו רוח חדשה", אמרו מועדון, "היינו שווים שניים ואולי שלושה שערים במשחק הזה".
יחד עם זאת, בצוות המקצועי לא אהבו בלשון המעטה את משחק ההגנה ובעיקר את החורים הגדולים שנוצרו פעמים רבות מול ההתקפות של יובנטוס. "אין לקבוצה כמונו לוקסוס לתת כל כך הרבה שטחים לקבוצה ברמה הזאת", אמר גורם בחיפה, "היו בורות והייתה הפקרות שלא מאפיינת אותנו".
2. במהלך שני המשחקים הראשונים ובכלל גם בקמפיין המוקדמות עלה לא פעם הויכוח האם עומר אצילי - השחקן הטוב בליגה הישראלית - מתאים למשחקים באירופה. אחרי שהגבהה שלו מול הכוכב האדום הובילה לשער שהעלה את הירוקים לליגת האלופות, אצילי מצא עצמו שוב על הספסל מול בנפיקה, מה שגרם לו לאכזבה אדירה. אתמול הקשר נכנס כמחליף בגלל צום יום הכיפורים ובדקות שהיה על המגרש היה הטוב ביותר על כר הדשא, ופגש שלוש פעמים את הקורות.
"עומר הוכיח שלא רק שהוא מתאים לאירופה, הוא מתאים לרמות הגבוהות שם", אמרו במועדון. גם בקרב חבריו החמיאו לשחקן ואמרו: "הוא היה אדיר. לא משנה באיזו מסגרת, אנחנו רוצים אותו על הדשא תמיד".
3. השחקן השני עליו היו לא מעט דיונים העונה הוא דין דוד. דוד השלים שבוע חלומי שהחל עם צמד נגד מכבי תל אביב, והסתיים עם רגע השיא שלו בקריירה - שער על הבמה המרכזית של אירופה. דוד הפך לישראלי הראשון שכובש במדים הירוקים במסגרת של הבתים של הצ'מפיונס מאז יניב קטן בשנת 2002, ולראשון שכובש משחק חוץ מאז שערן זהבי עשה זאת במדי הפועל תל אביב. "אמרנו - כשדין יכבוש שער אחד, הוא יתחיל להתפוצץ", הזכיר אחד מחבריו. "אנחנו יודעים כמה הוא רצה לכבוש. אין ספק שהוא חלוץ מצויין לכל רמה שיש".
בחיפה החמיאו גם לקהל שהגיע בכמויות אדירות. 4,000 אוהדים נכחו ביציעים בטורינו, למרות שיובנטוס הקצתה 2,300 כרטיסים בלבד. הירוקים אף ערכו צעדה לפני המשחק שהרשימה אפילו את האוהדים המקומיים.
בית ח'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 בנפיקה6 4 2 0 7-16 14 2 פריז סן ז'רמן6 4 2 0 7-16 14 3 יובנטוס6 1 0 5 13-9 3 4 מכבי חיפה6 1 0 5 21-7 3
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
המשחקים הבאים של מכבי חיפה בליגת האלופות
יובנטוס (ב) - 11.10
פריז סן ז'רמן (ח) - 25.10
בנפיקה (ב) - 2.11