כ-3,000 אוהדים של מכבי חיפה יגיעו הערב (רביעי, 22:00) למשחק החוץ נגד יובנטוס במחזור השלישי בליגת האלופות. לקראת ההתמודדות ועוד לפני סיום הצום בטורינו, מאות ירוקים יצאו לרחובות העיר, שרו ועודדו.
כצפוי, בהרכב של ברק בכר יעלו רק שחקנים שלא צמו. ברק בכר יעלה שני הבלמים הזרים עבדולאי סק ודילן בטובינסיקה, כאשר בקישור יפתחו צ'ארון שרי, עלי מוחמד ומוחמד אבו פאני. מאוויס צ'יבוטה זוכה להזדמנות בהרכב לצד פרנזי פיירו, כאשר על הספסל ימתינו הצמים וביניהם נטע לביא, עומר אצילי ודולב חזיזה.
במסיבת העיתונאים לקראת המשחק אמר המאמן ברק בכר: "הגישה שלנו היא לנסות להוציא נקודות נגד כל קבוצה", הצהיר בכר. "גם במשחקים הקודמים לא היינו רחוקים. ברור שאנחנו משחקים נגד קבוצה פייבוריטית על הנייר, הוכחנו שאנחנו יכולים לעשות הכל באירופה. ננסה לעשות מחר הכנה קטנה. ברור שההכנה לא אידיאלית, לשחק אחרי שאתם צם זה אולי בלתי אפשרי. ברור שלמי שצם יהיה יותר קשה לשחק, בטח לפתוח. יש לנו מספיק זרים ומתאזרחים שיצטרכו לשחק, יעלה הרכב חזק, לא יהיו תירוצים בגלל הצום".
הרכבי הקבוצות
בית ח'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 בנפיקה6 4 2 0 7-16 14 2 פריז סן ז'רמן6 4 2 0 7-16 14 3 יובנטוס6 1 0 5 13-9 3 4 מכבי חיפה6 1 0 5 21-7 3
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
המשחקים הבאים של מכבי חיפה בליגת האלופות
יובנטוס (ב) - 11.10
פריז סן ז'רמן (ח) - 25.10
בנפיקה (ב) - 2.11