דוד קלטינס מצטרף להפועל תל אביב. הקשר בן ה-27 חתם היום (ראשון) באמצעות סוכנו טל בן חיים לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת בקבוצה, ויעזוב את הפועל באר שבע. חוזהו של קלטינס יכלול אופציה לעונה שלישית, שתמומש אוטומטית אם קלטינס יעמוד במכסה של 60 אחוז הופעות. בסוף השבוע הופעלו לחצים גדולים על הקשר מצד סלובודן דראפיץ' ושחקני הפועל תל אביב, ולאחר מכן המגעים הואצו. הבוקר כל הפרטים נסגרו.
ביום חמישי עדיין היו פערים בין הצדדים בנוגע לתנאים הנלווים לשכר, אבל האדומים עשו מאמץ כדי להחתים את קלטינס במהירות כדי שיתכונן עם הקבוצה למחזור הבא נגד הפועל ירושלים, אז יוכל לערוך הופעת בכורה.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי
אחרי שעסקת קלטינס הושלמה, האדומים ינסו להתחזק עד תום החלון בשחקן נוסף. גם בסוף השבוע היו שיחות של מקורבים בנוגע לבן שהר, אבל בשלב זה עדיין אין סיכום כספי. שהר יוכל להצטרף לקבוצה רק אם מכבי חיפה תשלם את מלוא שכרו או לפחות 80 אחוז ממנו.


