ראשי מכבי חיפה פנו רשמית להנהלת יובנטוס בבקשה לקבל כרטיסים נוספים למשחק בטורינו ב-5 באוקטובר. הירוקים מכרו את כל 2,300 הכרטיסים שהוקצו להם, אולם במועדון קיבלו מאות הודעות מצד אוהדים המחזיקים בכרטיסי טיסה, שלא הצליחו להשיג כרטיס למשחק במסגרת המחזור השלישי של שלב הבתים בליגת האלופות.
ההערכה היא שמלבד 2,300 האוהדים שרכשו כרטיסים, יש עוד כאלף נוספים שיהיו בטורינו ללא כרטיסים. לפיכך בחיפה שלחו מכתב רשמי עם הבקשה, בתקווה שהגברת הזקנה תיעתר לבקשה. בינתיים, כך לפי הרשתות החברתיות, לא מעט אוהדים ירוקים קונים כרטיסים ליציעי יובנטוס. לפי החוק של הקבוצה המארחת, יש צורך להוכיח שאתה מקומי כדי להיכנס לאצטדיון, כך שלא מעט אוהדי חיפה רוכשים במקביל גם כרטיס חבר מועדון של יובנטוס.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
האלופה ממשיכה בהכנות למשחק מול מכבי תל אביב בשבוע הבא כאשר ההערכה שעלי מוחמד וצ'ארון שרי יהיו כשירים. בחיפה ממשיכים גם בניסיונות החיזוק כאשר השם המועדף מבחינת הצוות המקצועי הוא מוחמד כנעאן. הבעלים יעקב שחר שוחח ישירות עם ג'קי בן זקן ובחיפה ינסו לצרף את הקשר שגדל במחלקת הנוער של הירוקים.


