בהפועל ירושלים לא נרשמה אכזבה גדולה מההפסד בדרבי הירושלמי בגביע הטוטו, זאת לאחר שמראש המטרה הייתה לשלב שחקנים שממעטים לקבל דקות ולהכניס אותם לעניינים. זיו אריה הסביר זאת בסיום כשאמר: "יש לי סגל טוב מאוד, שחקנים שצריכים לשחק אלה לא שחקני ההרכב השני. גלזר, אווקה, אחמד סלמן, איתי זדה, תומר אלטמן. זה משחק אימון וזאת הזדמנות טובה מאוד, תוצאות בגביע הטוטו פחות חשובות, הדקות שלהם היו שוות הכל. בעונה ארוכה נצטרך את כולם".
המאמן הוסיף "אני לא מאוכזב, היה משחק כמעט בלי מצבים. מאוד מאוד שקול. לא היינו מספיק איכותיים עם הכדור ובעיטה אחת הכריעה. לבריאות לבית"ר. לא מתייחס אליהם, יש לי את הבעיות שלי".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
במועדון ישנו כעס על המגן הראל שלום, שירד מהספסל והתעמת עם הקוון והשופט, קיבל שני צהובים ואדום. גם בירידה בסיום במנהרת השחקנים הוא המשיך והתעמת עם אנשים. זיו אריה אמר לגביו כי זה לא יעבור לסדר היום והנושא יטופל. זו לא הפעם הראשונה שהשחקן מתנהג בצורה לא ראויה וייתכן שאף יוזהר לעתיד, כאשר במועדון אומרים: "זאת לא דרכנו, הראל שלום חייב ללמוד להתנהג אחרת, חד משמעית".


