בית"ר ירושלים מתחזקת לפני סגירת חלון ההעברות: יון ניקולאסקו חתם היום (שישי) באופן רשמי לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. החלוץ המולדובי בן ה-24 ששיחק אשתקד במכבי פתח תקוה החל את העונה הנוכחית בסטרדה הסלובקית, לאחר שכבש חמישה שערים בשורות המלאבסים בחצי השנה של עונת 2021/22.
במועדון ינסו לצרף שחקן רכש נוסף, כאשר כרגע התקציב לכך אינו גבוה. במועדון יבדקו אופציות ויקבלו החלטה בהתאם וכל הזמן מתקיימות שיחות עם מכבי תל אביב בכדי לנסות להבין האם רוי רביבו או דור תורג'מן ייצאו להשאלה.
גם עמדת השוער עדיין לא נסגרה סופית ואם תצוץ אופציה אפשרית ברגע האחרון, ייתכן כי החיזוק האחרון יבוא משם, על אף ההתייצבות של איתמר ישראלי. האפשרות שמכבי חיפה תשחרר את אחד משחקניה ותשתתף בחלק משמעותי משכרו, גם נמצאת על הפרק.
רגיל (7) 112
16:30

שטוטגרט

הופנהיים
שטוטגרט היא המועמדת לניצחון כאן; היא מציגה כדורגל דומיננטי העונה בבית, מול הופנהיים שנוטה לספוג שערים קלים מדי במשחקי חוץ.
רגיל (7) 143
17:00

וולבס

ברנטפורד
וולבס היא היורדת הבטוחה עם 2 נקודות העונה, בעוד ברנטפורד הפסידה 3 מ-4 האחרונים שלה, אך אלו היו משחקים קשים והיא חייבת את הנקודות פה במאבק שלה. ברנטפורד תדע להתעלות פה מול שק החבטות של הליגה
רגיל (7) 181
17:30

הפועל ירושלים

הפועל חיפה
שתי הקבוצות חזרו לנצח במחזור הקודם, הירושלמים נגד אשדוד והחיפאים מול טבריה. הפועל חיפה מתקשה בחוץ העונה בעוד הפועל ירושלים מאוד לא יציבה. מפגש שיסתיים ללא הכרעה
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
לאחר הניצחון 0:1 על הפועל ירושלים בגביע הטוטו, המאמן יוסי אבוקסיס דיבר על הצעירים ששולבו ואמר: "כל משחק נותן חומר למחשבה, הראש שלנו עובד כבר לקראת ריינה וכל מי שנתן משחק טוב נלקח בחשבון. ניקולאסקו יגיע אחרי המשחק של נבחרתו מולדובה ביום ראשון ואתמול הוא גם כבש שער. מאוד רצינו את השחקן הזה. לגבי תומא, אני מקווה שכבר מחר באימון נקבל אותו, אבל ניזהר איתו אחרי פציעה. אולי הוא יהיה כשיר לכמה דקות נגד ריינה, לא מעבר. נהיה זהירים איתו. אם יהיה אפשר להביא עוד שחקן מבחינה תקציבית נצרף אבל בסך הכל אנחנו התחזקנו בקשר וחלוץ".
אבוקסיס נשאל על עמדת הבלם ואמר: "לדגני ייקח זמן לחזור. זאת לא חוכמה להביא שחקן במקום כל שחקן שנפצע. מקס יחזור בנוסף לשני הזרים, שחקנים פה ישתדרגו וייתנו יותר. נמצא את הפתרונות, אי אפשר להפוך קבוצה שלמה וזה לפעמים רק עושה בלאגן. זה לא שיש מציאות מדהימות".


