הפועל באר שבע פתחה הערב (חמישי) את שלב הבתים בקונפרנס ליג עם 0:0 מול אוסטריה וינה בחוץ. מיגל ויטור היה הכי קרוב למצוא את הרשת, אך הנגיחה שלו ננעצה במשקוף בדקה ה-21. כך או כך, מחזיקת הגביע הישראלית יכולה להיות מרוצה מהנקודה, ובשבוע הבא מצפה לה אתגר גדול הרבה יותר - מול ויאריאל בבית. 
לאחר המשחק הותקפו מספר מאוהדי הפועל באר שבע על ידי אולטראס של אוסטריה וינה ברכבת, ונזקקו לטיפול רפואי.
אחד מהאוהדים של באר שבע שהותקף העיד על מה שקרה ואמר: "עלינו על המטרונית ופתאום שלושה חבר'ה הגיעו אלינו וניסו לבעוט בנו ולתת לנו מכות. תוך כדי המהומה נפל לי הפלאפון. חברים שלי עזרו לי והם ברחו. אנחנו לא עשינו כלום, הם התחילו לבעוט בחבר שלי. השוטרים אמרו לנו שזו לא עבירה חמורה ולא בטוח שיעצרו אותם. אחרי שהביאו לנו אמבולנס המשטרה ניסתה להפחיד אותנו שלא נבוא להעיד. הם הביאו לי אגרופים לפנים. הנהגת של המטרונית אמרה שהיא ראתה את המכות. השוטרים שאלו מה קרה ולקחו את הדרכונים. סבלתי מסחרחורת והזמינו לנו אמבולנס. המשטרה אמרה לנו 'תסתדרו לבד'. הם פתחו תלונות על זה ששברו לי את הפלאפון ושאני ועוד חבר נפצענו".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
"תוצאה טובה, אבל לאור איך שהתפתח המשחק, הייתי מאוד רוצה לחזור מפה עם שלוש נקודות", סיכם אליניב ברדה. "עשינו משחק טוב מאוד בהרבה אסקפטים, היה חסר לנו להזיז את הכדור קצת יותר מהר ולקבל החלטות קצת יותר נכונות ליד השער של היריבה. יכולנו לנצח, אבל גם תוצאת תיקו במשחק חוץ קשה זה מכובד. התגוננו, אבל הם גם התגוננו. המשחק היה שקול עם נטיה לטובתנו, גם הגענו ליותר מצבים. צריך ללמוד לנצל אותם כדי להכריע משחקים".
המאמן הוסיף ואמר: "אין שום קשר בין הליגה ובין אירופה, אירופה זה שלב בתים, צריך פה לעשות את המקסימום כמועדון ולייצג את העיר והמדינה שלנו הכי טוב שאפשר. זה כיף גדול שהקהל הגיע וגם גאווה גדולה, שמעו אותו מגיע ודוחף את השחקנים. אנחנו לא חזירים, זו נקודה חשובה בחוץ וכבר מתכוננים ליום ראשון. אנחנו כבר קבוצה שצריכה ללמוד לעשות את המעבר מאירופה לליגה, זה מעבר לא פשוט אבל יש לנו שחקנים עם המון ניסיון, שמבינים שהם משחקים בשתי מסגרות שונות לחלוטין. צריך לתת הכל בשתי המסגרות ולהוציא את המקסימום".



