הפועל ירושלים לא תעמוד היום (רביעי) לדין בגין "התנהגות בלתי הולמת של קהל אוהדים" לאחר שאוהדיה הדביקו מדבקות עם לוגו הקבוצה על כיסאות האצטדיון בקרית שמונה במחזור פתיחת הליגה מול עירוני קרית שמונה, וזאת לאחר פניית המועדון והתחייבותו לשאת בעלויות הסרת המדבקות.
במכתב ששיגרה הבוקר הפועל ירושלים לעו"ד ניר רשף, תובע ההתאחדות, נכתב כי "אנו סבורים כי בנסיבות העניין אין מקום להעמיד לדין את הקבוצה. מדובר לטעמנו בהתנהגות הולמת ונורמטיבית של קהל אוהדים, אשר אינה חורגת מהנהוג ומהמקובל במגרשי כדורגל בישראל בעולם. יחד עם זאת, מבלי להודות בכל טענה, ככל שתחזור בה ההתאחדות מכתב האישום - הפועל ירושלים תחייבת לשאת בעלויות סבירות הכרוכות בניקוי האצטדיון מהמדבקות שהודבקו. כמו כן, הפועל ירושלים תודיע לקהל אוהדיה כי יש להימנע ככל האפשר מהדבקת מדבקות בשטחי האצטדיון"
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
עו"ד רשף הסכים לחזור בו מכתב האישום בטענה ש"מדובר בהתנהגות שאינה הולמת ברף הנמוך ביותר. לאור התחייבותה של הקבוצה לשאת בעלויות הכרוכות בהסרת המדבקות, כמו גם בפנייתה לאוהדים לחדול מכך להבא החליט הח"מ חזור בו מהאישום".
נזכיר כי אתמול, לאחר ההודעה על העמדת המועדון לדין, בהפועל ירושלים היו מי שטענו כך: "אתמול בצהריים צחקנו, אבל האמת היא שזה לא סביר. אנחנו לא מעודדים דבר כזה. עדיף להדביק מדבקות הפועל על השמשה באוטו או על הלפטופ, אבל האם זו עבירה שמצדיקה העמדה לדין באקלים הנוכחי במגרשים? מדובר באירוע איזוטרי לחלוטין, והצענו כבר ביום ראשון לקרית שמונה לכסות את הוצאות הניקוי. בדו"ח שופט ממשחק אחר, לא חשוב שמות, מאותו המחזור ממש, צוין כי אוהדים ריססו גרפיטי בשירותים. ככל הידוע לנו - הקבוצה לא נקראת לדין על כך. אנחנו קוראים להתאחדות: עוד לא מאוחר לתקן את העניין, ולחסוך את פארסת דיון פושעי המדבקות".