עירוני קרית שמונה עלתה גם במשחק האחרון ביום שבת נגד בני ריינה עם נדב זמיר בין הקורות בעקבות חבלה שספג זיגוס ברטקוס בידו, אבל לרוע מזלו של השוער הצעיר, כעת גם הוא ייעדר תקופה מהמגרשים.
המועדון הודיע הערב (שני) כי בבדיקת MRI שעבר זמיר בן ה-21, התברר שהוא סובל משבר בעצם הירך. הוא ייאלץ לעבור ניתוח בימים הקרובים ולאחר מכן הצפי הוא להיעדרות של בין ארבעה לשישה חודשים. זמיר גם נמנה על סגל הנבחרת הצעירה של ישראל, על אף שבמדיה ערך רק הופעה אחת כאשר היה שותף לניצחון 0:4 על סן מרינו בחודש נובמבר בשנה שעברה.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
המאמן מנחם קורצקי וצוותו אמנם איבדו את זמיר, אבל ברטקוס צפוי לשוב להרכב במשחק גביע הטוטו ביום רביעי נגד הפועל חיפה וכמובן שאמור להיות כשיר למחזור פתיחת העונה בליגת העל כאשר קרית שמונה תתארח אצל העולה החדשה סקציה נס ציונה ביום שני הבא. הופעתו היחידה של ברטקוס עד כה הייתה בהפסד להפועל חדרה ב-31 ביולי.
לאור פציעתו של זמיר עשויים בקרית שמונה לצרף שוער נוסף לסגל ובשלב זה המועמד המוביל הוא רן קדוש, שבעונה שעברה שיחק בבני יהודה.


