בני סכנין הגישה היום (ראשון) ערעור החלטת בקרת התקציבים לפיה הקבוצה תרד לליגה הלאומית, וקיבלה ארכה מנשיא בית הדין העליון עד יום רביעי בכדי לעבור בבקרה רגע לפני פתיחת העונה החדשה. במכתב הציגה סכנין הבטחה לקבלת ערבויות הנדרשות ותתלונן על איפה ואיפה שנעשית לטענת המועדון לעומת הטיפול בבית"ר ירושלים בתקופה האחרונה.
בינתיים המנכ"ל חאלד (דוכי) קסום הגיע לאימון הקבוצה והרגיע את השחקנים. קסום אמר לוואלה! ספורט: "הערעור מותנה בזה שנוכל להעמיד את התקציב. אני מתחייב לעשות הכל כדי להעמיד תקציב כזה ולהעביר אותו".
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
המנכ"ל שוחח רבות בימים האחרונים עם שותפו בשנים האחרונות מוחמד אבו יונס וביקש ממנו להישאר. בסכנין מעריכים שלמרות ההצהרות וההתעקשות, יש סיכויים גבוהים שאבו יונס יחזור בו מהחלטתו וימשיך כיו"ר המועדון. "אבו יונס קריטי למערכת והוא יישאר", הצהיר גורם בכיר. במקביל, הקבוצה נמצאת בשיחות עם כמה אנשי עסקים כדי לגייס כספים נוספים.


