קשרה ההולנדי-סורינאמי של מכבי חיפה צ'ארון שרי חש לא נוח במהלך אימון הקבוצה היום (שישי) בבוקר וממשיך לקבל מנוחה. למרות שלא התאמן, בחיפה מעריכים שהקשר יהיה כשיר למשחק מול הכוכב האדום בלגרד ביום רביעי במסגרת פלייאוף מוקדמות ליגת האלופות, כשהמטרה היא לתת לו מנוחה כדי לא לסכן אותו.
"שרי אמור להיות כשיר, כרגע כל השחקנים עומדים לרשותנו", אמר גורם בקבוצה. ברק בכר עדיין לא תרגל הרכב אך ההערכה שיחזור להרכב כמעט זהה ל-11 שניצחו בפיראוס ואת לימסול במשחק בארץ.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
בעניין אחר, כ-15 אלף אוהדים רכשו כרטיסים בתוך 24 שעות למשחק מול הסרבים ביום רביעי. ההערכה היא שעד תחילת השבוע הבא יימכרו כל הכרטיסים והמגרש יהיה מלא באוהדים מקומיים. כ-600 כרטיסים יוקנו לספונסרים ולחציצות בין מחנות האוהדים.


