בדיון שנערך אצל ראשי אפולון לימסול והנהלת אצטדיון ה-GSP בניקוסיה, הוחלט בשלב זה שמכבי חיפה תקבל כאלף כרטיסים למשחק החוץ בקפריסין בשבוע הבא (9 באוגוסט). בקבוצה הקפריסאית מעריכים שכ-10-12 אלף אוהדים מקומיים יגיעו להתמודדות, בעוד שהאצטדיון מכיל כ-22 אלף צופים.
למרות זאת, בלימסול החליטו להעניק את הכמות המינימלית הנדרשת וזאת בשל ענייני אבטחה וקורונה. "בשלב הזה ההחלטה היא להעביר חמישה אחוז מהאצטדיון לידי מכבי חיפה", אישר לוואלה! ספורט היקו רייציק, חבר הנהלת הקבוצה הקפריסאית. "יש כל מיני משתנים שקשורים לאצטדיון ולכן זו ההחלטה כרגע".
בחיפה צפויים לפנות לראשי אפולון בניסיון לשנות את ההחלטה ולהוסיף כמות משמעותית של כרטיסים לאור הביקוש הגבוה אצל האוהדים הירוקים. ההערכה היא שאלפי ירוקים יגיעו אם אכן יתאפשר לרכוש כרטיסים.
יתרון (2) 65
18:30

בני הרצליה

מכבי רמת גן
(3+)
הרצליה חשבה שיצאה מהמשבר עם ניצחון על ראשל"צ, אך לאחר מכן הפסידה לטרפאני, והיא עדיין מתקשה מאוד לייצר רצף ניצחונות. ר"ג אחרי שני הפסדים למכבי ת"א והעמק והחזקות, והיא כבר הוכיחה השנה שהיא איכותית. כשהליין עם האורחת, שווה ללכת איתה
יתרון (2) 237
21:45

מונטנגרו
(1+)

קרואטיה
הקרואטים הבטיחו את מקומם במונדיאל כך שאין עליהם לחץ, מונטנגרו איבדה סיכוי להעפיל. למרות זאת, המונטנגרים מוכשרים מספיק כדי לאתגר את הקרואטים בבית ולא יפסידו הערב
למשחק הראשון שייערך בחיפה ביום רביעי (20:00, ספורט2), כל הכרטיסים כבר אזלו והאצטדיון צפוי להיות מלא בכ-30 אלף צופים.
בצד המקצועי, בקבוצה ימשיכו היום בהכנות למשחק כאשר עדיין לא ברור האם ברק בכר ימשיך עם אותו הרכב שהביס את אולימפיאקוס, או שמא יבחר לבצע מספר שינויים.


