מחמור ג'אבר, קשרה של מכבי חיפה, ייעדר מהמשחק מול אולימפיאקוס ביום רביעי במסגרת מוקדמות ליגת האלופות (20:00, ספורט1). הקשר נפצע אתמול בדקות הראשונות של משחק אלוף האלופים נגד הפועל באר שבע וסחב עם הפציעה עד למחצית.
בסוף המשחק ג'אבר היה נראה שפוף מאוד והבהיר שיש לו כאבים באזור האגן. הפציעה עצמה נמצאת במפרק האגן והשחקן יעבור בעוד כמה שעות צילום MRI כדי להבין את חומרת הפציעה.
"זו יכולה להיות פציעה של שבוע וגם כזו של שלושה חודשים", אמרו גורמים המעורבים בפרטים, "כולנו מקווים לטוב ומחכים לתשובות כדי להבין בעצם מהי הפציעה".
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
אגב, לאחר פנייה של מכבי חיפה לאופ"א, אושרה פתיחתו של יציע K במשחק ברביעי. מאחר שהקבוצה מיוון הודיעה בסוף השבוע כי לא צפוי להגיע קהל חוץ, הוקצו לחיפה 3,000 כרטיסים נוספים שנמכרו כולם ולכן כ-30,000 ירוקים יספקו אווירה ביתית וידחפו את האלופה במפגש החשוב הזה שיהיה הראשון מבין שניים.


