עדיין לא ברור מה יהיה בבית"ר ירושלים, אבל בינתיים היא הודיעה היום (שישי) על החתמת דנילו אספרייה. הקולומביאני בן ה-33, ששיחק בעונה שעברה בהפועל באר שבע, מצטרף אל הקבוצה הירושלמית וימריא איתה למחנה האימונים. אספרייה אמר: "אני שמח מאוד לעבור לבית"ר ירושלים. תודה רבה למועדון ולאוהדים על התמיכה, אתן את המיטב עבור המועדון. תודה רבה".
אספרייה חתם בקבוצתו החדשה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת ויגיע למחנה האימונים באוסטריה ביום שני בטיסה ישירה מקולומביה. הקולומביאני הצטרף אל חגי גולדנברג ובר כהן, שכבר הצטרפו אל הקבוצה בקיץ.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
ההחתמה של אספריה היא ללא קשר לבעלים כזה או אחר ובמסגרת תקציב שכר שחקנים של 8 מיליון ש"ח, השחקן ירוויח כ-150 אלף יורו לעונה.
בנוסף, עיריית ירושלים לא אישרה לבית"ר ערבות עבור הלוואה שהמועדון אמור היה לקחת, מה שהיה אחת הדרישות של ברק אברמוב בהסכם הרכישה. עדיין לא ברור כיצד ההחלטה תשפיע על אברמוב. בסביבתו מספרים כי בימים האחרונים היה בטירוף לקראת הצטרפותו לבית"ר, אך הקשיים מול המשטרה ובני יהודה גרמו לו לחשיבה מחודשת.
בעקבות ההתפתחויות בבית"ר, אספרייה ימתין מספר ימים לראות אם בית"ר ירושלים נשארת בליגת העל, ורק לאחר מכן יצטרף למחנה.
