אופיר בנבנישתי, הבלם/קשר שנבחן בעירוני קרית שמונה מאז פתיחת האימונים לקראת עונת 2022/23 ואף לקח חלק במשחק האימון נגד הפועל חדרה בו ניצחה הקבוצה 0:4, חתם הבוקר (רביעי) והצטרף רשמית לסגל הקבוצה בחוזה לעונה עם אופציה לשנתיים נוספות.
בקרית שמונה משוכנעים שמדובר בשחקן עם פוטנציאל שיכול להתממש עוד העונה. בנבנישתי, שיחגוג את יום הולדתו ה-22 בחודש הבא, גדל בהפועל רמת גן וממנה הושאל בשנה וחצי האחרונות להפועל אום אל פאחם.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
למרות החתימה של בנבנישתי, בקרית שמונה רוצים לצרף עוד קשר זר במרכז המגרש כאשר המטרה היא להחתימו עוד לפני פתיחת משחקי גביע הטוטו.
הקבוצה ביום ראשון למירלו, הולנד שם תערוך מחנה אימון. המטרה של מנחם קורצקי היא לחבר את הקבוצה כאשר השלד העיקרי נשאר מהעונה שעברה אך הצטרפו כמה שחקני רכש בולטים. "יש תחושה טובה ואופטימיות" אמרו במועדון" אם השחקנים החדשים יתחברו נתמודד בצמרת"