פרנצדי פיירו ופייר קורנו הצטרפו רק אתמול (חמישי) למכבי חיפה במחנה האימונים בהולנד, וכבר מציגים ביצועים מרשימים. בסרטון שפרסמה הקבוצה עם מבחר שערים מהאימונים האחרונים, נראים הזרים החדשים מככבים, כשהחלוץ כובש כמה שערים יפים. צפו במצעד השערים.
מכבי חיפה ממשיכה בהכנות שלה וגיבוש הסגל לקראת העונה הבאה, כאשר מי שלא יהיה חלק ממנו הוא חוסה רודריגס. הקשר הספרדי, ששיחק במקרים רבים כמגן בעונה החולפת, החל במגעים עם קבוצות אחרות והיום (שישי) הוא נפרד באופן סופי מחיפה עם פוסט ארוך שכתב באינסטגרם האישי שלו.
"זה הזמן להגיד שלום. מעולם לא הייתי כל כך מאושר בשום מקום והרגשתי כל כך אהוב על ידי כל כך הרבה אנשים כמו בשנתיים האלה", כתב רודריגס, "אני עוזב את המועדון בעצב רב. אבל עם הגאווה שהשגתי את המטרה ואני חלק מפרק אגדי במועדון הזה".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
"הגעתי למועדון שלא היה בשיא שלו בישראל במשך שנים, קבוצה בבנייה, אף אחד לא האמין בנו כשהגענו. נכנסנו תחת פיקודו של מנהיג שהוא ללא ספק המאמן הגדול בתולדות ישראל. ואני עוזב בשלום כי כל עוד המועדון בידיים שלו ושל העוזרים שלו, המועדון ימשיך לגדול".
"אני לא רוצה להיפרד בלי לדבר על החלק הכי חשוב בכל זה. הקולגות שלי שנמצאים בירוק כל יום. אלו שיודעים לסבול ולכאוב יחד עם מאות אוהדים. ללא ספק משפחה נהדרת שלעולם לא אשכח ואשמור בלב כל חיי. חיבוק גדול ותודה על הכל".


