אוהדי בית"ר ירושלים ממשיכים במחאות. גם הערב (חמישי) הגיעו כ-100 מהם הגיעו לביתה בירושלים של רו"ח סיגלית סייג, יו"ר הבקרה התקציבית כידוע, ומחו כנגד התנהלותה שלה ושל בקרת התקציבים מול משה חוגג והחובות שייצר לבית"ר ירושלים, שבשלב זה טרם ברור אם תוכל להעביר תקציב מינימום לעונה הבאה ולשחק בליגת העל.
הבקרה דורשת מחוגג הבהרות לערבויות עבור תקציב הקבוצה בעונה הקרובה עד ל-30 ביוני, משמע תוך שבוע, אבל בבית"ר ירושלים הבהירו כי אין ביכולתם לעשות זאת והם מחכים לפתרונות.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
רגיל (6) 209
17:00

שפילד וונסדיי

האל
בעוד ששחקני שפילד סובלים מרשימת פציעות ארוכה בהגנה ולא ניצחו ב-15 משחקיהם האחרונים, "הנמרים" מהאל נחשבים לפייבוריטים ברורים בזכות ההתקפה הפורייה שלהם
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
יתרה מכך אמרו בבית"ר ירושלים כי הדד ליין לא מלחיץ אותם, ואם צריך, הם יעבירו תקציב גם בתחילת אוגוסט, כפי שעושות קבוצות אחרות, גם אם יצטרכו לעתור לבית המשפט בנושא.
אגב, מוקדם יותר היום מספר אוהדי בית"ר ירושלים שלא הזדהו, החליטו לעשות צחוק מחוגג ושלחו לביתו חבילה שבה לא היה רק מכתב ציני במיוחד, אלא גם, כך לטענתם, מדי אסיר, ערכת וזלין ועוגיות: "גם אנחנו נדהמנו לשמוע כי המשטרה החליטה לתפור לך תיק על עבירות הונאה ועבירות מין חמורות. אחרי שקראנו את התכתבויות שלך מול האוהדים, השתכנענו כי כלל התיקים נגדך מופרכים. כולנו תקווה כי עד מהרה ייצא הצדק לאור, והתיקים נגדך יסגרו בקול ענות חלושה. בנוסף, שמענו בכלי התקשורת כי המשטרה חילטה את כספיך, ואפילו מארנקך הדיגיטלי נעלמו 2.5 מיליוני שקלים. תעלומה של ממש", כתבו אותם אוהדים, לטענתם כמובן.
"אי לכך, החלטנו אנו, אוהדי בית"ר ירושלים, להניח לרגע את כל המחלוקות בצד, ולסייע לך לפחות במימון ערכה בסיסית לאסיר המתחיל. אנו כמובן מלאי תקווה שלא תאלץ להשתמש בה, אך רוצים להכין אותך מראש לאפשרות שמערכות האכיפה תצלחנה במזימתן הזדונית להכניס אותך למאסר ממושך. אגב, העוגיות נפלו לך שלשום בזמן ההפגנה מול ביתך, ולכן החלטנו להשיב לך אבידה".


