עירוני קרית שמונה מכרה את יוליוס סקה לאריס לימסול. כחצי שנה בלבד אחרי שנחת בישראל וחתם לעונה וחצי בקבוצה הצפונית, הסלובקי בן ה-26 עובר לקפריסין, לקבוצה שסיימה את העונה האחרונה במקום הרביעי ותנסה לפלס את דרכה לשלב הבתים בקונפרנס ליג, כאשר יריבתה הראשונה בסיבוב המוקדמות השני תהיה נפטצ'י באקו - קבוצתו החדשה של עטאא ג'אבר.
סקה, על אף שהיה תחת חוזה גם לעונה הבאה בקרית שמונה, הודיע לראשי הקבוצה שיש לו הצעה שבמסגרתה יזכתה שדרוג כספי משמעותי. בקרית שמונה ניהלו מגעים מול אריס לימסול והיום סוכמו כל הפרטים ולסקה ניתן אור ירוק לעבור לקפריסין.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(9.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בשל העזיבה של סקה, בקרית שמונה יצרפו שחקן חדש בעמדת הקשר האחורי, שינסה גם למלא את מקומו של אדריאן רוצ'ט שהחליט לפרוש וכך נותרה הקבוצה עם מצבת שחקנים דלילה בכל הנוגע למרכז המגרש.
מי שלא ימשיך בקבוצה הוא הקשר נדב נידם, שסיכם את תנאיו בהפועל ירושלים, אבל בינתיים ממתין לאישור ממכבי תל אביב, כאשר המאמן ולאדן איביץ' עדיין לא אישר את שחרורו. בקרית שמונה קיבלו בימים האחרונים מסרים לפיהם נידם ככל הנראה יושאל לקבוצה אחרת העונה.


