ראשי מכבי חיפה מנסים להגיע לסיכום עם ראשי אולימפיאקוס על הגדלת כמות קהל החוץ בשני המפגשים שייערכו בין הקבוצות במוקדמות ליגת האלופות. לפי אופ"א, על המארחת להקצות לאוהדי הקבוצה היריבה חמישה אחוזים מתכולת האצטדיון, משמע שלמגרשם הביתי של היוונים יוכלו להיכנס כ-1600 אוהדי מכבי חיפה.
אנשי האלופה הישראלית מודעים לביקוש הגבוה בקרב הקהל הירוק, כאשר כבר עתה החלו האוהדים לברר על חבילות לאתונה. בשל כך, בשיחות שנפתחו בין המועדונים אחרי ההגרלה שנערכה היום (רביעי), על מנת לקבוע את מועד המשחקים המדויק, עלה גם נושא הקהל וראשי מכבי חיפה הציעו להגדיל באופן הדדי את כמות קהל החוץ לעשרה האחוזים מתכולת האצטדיון. בשלב זה לא ברור אם אלופת יוון תסכים, שכן בניגוד לאוהדי מכבי חיפה, הצפי הוא שלישראל לא יגיעו יותר מ-1,500 אוהדים בכל מקרה.
בינתיים, הירוקים פתחו היום את האימונים בהשתתפות הצעירים והמושאלים בלבד, כשרק ביום ראשון יצטרפו מרבית השחקנים הבכירים בסגל. השחקנים שזומנו לנבחרות ישראל יזכו לימי מנוחה נוספים, עד ה-25 בחודש. מי שלא התייצבו לאימון היום הם בן שהר ומוחמד עוואד הפצועים, שצפויים להצטרף בהמשך וייתכן כי ייצאו להשאלה או יועברו לקבוצה אחרת.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
באשר לשהר, החלוץ ששבר את כף רגלו לפני כחודש, ועבר ניתוח על מנת לקצר את משך ההחלמה שהוערך תחילה בכשלושה חודשים, הציב לעצמו מטרה להיות כשיר לפעילות באוגוסט.


