מכה קשה לעמותת האוהדים של בית"ר ירושלים. הבוקר הודיע היועץ המשפטי והרוח החיה של העמותה, עורך הדין אבישי ריינמן, על עזיבה בשל המגעים המתקיימים עם משה חוגג ואף ציין כי "משתמשים באהבה ובדאגה שלנו לבית"ר לטובת אינטרסים אישיים".
בהודעה שפירסם ריינמן הוא הוסיף: "כאחד שהיה יו"ר עמותת האוהדים הקודמת וכיועץ משפטי של העמותה הנוכחית, אני מודיע על התפטרותי מהעמותה וניתוק מוחלט ממנה כל עוד ישנם מגעים של נציגים מוועד העמותה עם משה חוגג. כבר תקופה שאנשים רבים מפצירים בי להתרחק, אך כאחד שמאמין בכח של אוהדי בית"ר ירושלים וביכולת שלהם להתאגד (משהו שתמיד אמשיך להאמין בו) הייתה בי תקווה כי אפשר יהיה לייצר כח שיביא פתרון שיוכל להוציא את הקבוצה מהבוץ שנקלעה אליו.
"כל זאת עד לפוסט של משה חוגג. מאז 'הצהיר' כי יעביר את הקבוצה תמורת שקל אחד לעמותה. מלכתחילה אמרתי כי הסיכוי להגיע להסכמות עם האיש הוא נמוך, אך הסכמתי לשמוע ולבחון את הדברים לעומק. במהלך השיחות והחלפת הטיוטות עם עורך הדין יונגר, יחד עם דברים שהתגלו לי ולא אוכל לפרט, הגעתי למסקנה כי אין היתכנות למהלך ומקונן אצלי חשש כבד כי משתמשים באהבה ובדאגה שלנו לבית"ר ירושלים לאינטרסים אישיים, משהו שלא אהיה חלק ממנו בשום צורה.
"אני רוצה להביע את הערכתי לחברי הוועד, שרובם פועלים נטו מאהבת בית"ר ודאגה לעתידה, ואני משוכנע כי כל פתרון שלא יהיה, הדרך לשקם את בית"ר תהיה חייבת לבוא עם התגייסות כללית של הקהל, בכל ההיבטים, כי זהו הכח הכי גדול של המועדון שיקר לכך כך הרבה אנשים".
יתרון (5) 130
21:45

ריאל מדריד

פאריס באסקטבול
(8.5+)
ריאל הפסידה למילאנו אחרי רצף של 8 ניצחונות והיא תגיע למשחק מול פאריס השבורה, שהפסידה 3 ברציפות, ואת 5 האחרונים שלה ביורוליג. ריאל תגיע להתאושש וגם כך תפגוש קבוצה חלשה יותר עם סגל קצר יותר
יתרון (5) 155
22:00

א.א.ק. אתונה

סי. אס. יו קראיובה
(1+)
א.א.ק בכושר אדיר עם 11 משחקים רצופים ללא הפסד בכל המסגרות, מתוכם ניצחה 10. אלא שאת המקום שלה בטופ 8 היא לא הבטיחה ורק ניצחון שלה הערב יעשה זאת. קראיובה שמגיעה מהמקום ה23 מבינה שהיא בסכנת הדחה ורק ניצחון יבטיח לה את המקום בשלב הבא, אך זה לא יהיה קל מול המארחת, שפשוט טובה יותר ותנצח כאן ביותר משער אחד
יתרון (5) 216
22:00

מיינץ

סמסונספור
(1+)
מיינץ מדורגת שמינית בטבלה עם 10 נק', סמסונספור גם כן עם 10 נק' אבל הפרש שערים טוב יותר מציב אותה במקום החמישי. תיקו למעשה לא ישרת אף אחת מהקבוצות, שכן במקרה כזה שתיהן עלולות לסיים את שלב הליגה מתחת למקום השמיני. הרבה על הכף עבור שתי הקבוצות שמגיעות בפורמה לא טובה, הרבה לחץ אבל דווקא האורחת היא זו שמיעטה להפסיד העונה. גם הערב אפשר להעריך שלא תפסיד
אגב, רק אתמול ריינמן הגיב למסמך הדרישות של יצחק יונגר וביטל אותו לחלוטין. בעמותה אמרו על פרישתו: "זהו, עכשיו יתחיל כדור שלג ועוד אנשים יעזבו. גם אנשים איכותיים מזמן לא מאמינים בצורה שדברים מתנהלים, צריך לעצור ולהתחיל מחדש עם החלפת כמה אנשים וניתוק מחוגג. משהו שיקבל תמיכה מכלל הקהל".
