הפועל חיפה תמריא בחודש הבא למחנה אימונים בקפריסין. היום (ראשון) הודיעה הקבוצה כי תצא במהלך חודש יולי למחנה אימונים בן שמונה ימים באי השכן, במהלכו תפגוש לשלושה משחקי הכנה את קבוצות הצמרת המקומיות אומוניה ניקוסיה ואנורתוזיס פמגוסטה וכן את העולה החדשה לליגה הקפריסאית הבכירה, קרמיוטיסה.
את אימוניה לעונת 2022/23 תחל הפועל חיפה ב-30 ביוני, אולם היא לא תוכל להתאמן בחיפה וזאת בעקבות השימוש בכל המגרשים בעיר לצורך משחקי המכביה ועל כן האימונים יתקיימו לפחות בהתחלה במגרש האימונים החדש בנהריה.
אל תפספס
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
בקבוצה ימשיך גם בעונה הבאה הבלם עלי כיאל, שעליו מומשה היום האופציה וחוזהו הוארך בעונה נוספת. כיאל בן ה-26 שותף העונה ב-14 משחקים בכל המסגרות, פתח בהרכב שבע פעמים ובסך הכל שיחק 557 דקות.


