הפועל תל אביב מתחילה בניסיונות החיזוק לקראת העונה. האדומים מעוניינים בקשר בונגאני זונגו הדרום אפריקאי בן ה-29, ששייך לאמיין הצרפתית ובילה את עונת 2020/21 בריינג'רס הסקוטית. לזונגו יש 30 הופעות ו-5 שערים במדי נבחרת דרום אפריקה ופרט לאמיין וריינג'רס הוא שיחק באירופה גם עונה אחת בוויטוריה גימראייש.
ב-2014 זונגו כמעט נחטף על ידי חמושים, אבל הצליח לברוח כשראה אותם, אך הם פרצו אל הרכב שלו וגנבו אותו. בריינג'רס, אגב, זונגו היה אחד מחמשת שחקני הקבוצה שהפרו את הפרוטוקלים של הקורונה בפברואר 2021 כשהשתתף בהתאספות לא חוקית של למעלה מעשרה אנשים בדירה.
בנוסף לכך, המנהל המקצועי של הפועל תל אביב עומר בוקסנבוים נפגש היום עם קייס גאנם וסוכנו אבי נמני. בימים הקרובים יתבררו הסיכויים שהחלוץ, ששוחרר מהפועל באר שבע, יצטרף.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה 1:4 נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון שמגיע אחרי ההפסד בטרנר. לצהובים אין פריבילגיה לאבד עוד נקודות, אבל לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים


