הפועל חיפה החליטה שלא לממש את האופציה על איזוצ'וקוו אנתוני. כזכור, לבלם הניגרי שרשם עונה טובה היה בחוזה סעיף לפיו הפועל חיפה יכולה להאריך את חוזהו בעונה נוספת ובקיץ הבא שוב תוכל להאריך בעונה נוספת. כעת החליטו בקבוצה שלא לממש את האופציה ונראה שהבלם לא ימשיך בקבוצה.
לא מעט קבוצות בליגת העל לוטשות עיניים לעבר איזוצ'וקוו, שיצטרך להחליט אם הוא נשאר בישראל או עובר לליגה אחרת. בחיפה מנהלים מגעים מול ניסו קפילוטו במטרה להאריך את חוזהו אך בשלב זה יש פערים בין הצדדים. בנוסף ג'ניה ברקמן מהפועל נוף הגליל הוצע לקבוצה, אך עושה רושם שחיפה לא תצרף אותו. במקביל, האדומים יגבירו את המאמצים לצירופו של מיכאל אוחנה, שהפך לשחקן חופשי אחרי שבית"ר ירושלים לא האריכה את חוזהו. בחיפה יפנו רשמית לקשר וינסו לצרפו.
מי שככל הנראה יחליף את הניגרי בחיפה הוא הבלם הרומני, אנדריי מירון, שנמצא על סף סיכום בקבוצה. מירון בן ה-28 משחק כשנתיים וחצי בסטיאווה בוקרשט ועוד לפני כן שיחק במספר קבוצות במולדתו. לבלם תשע הופעות במדי הנבחרת הצעירה של רומניה, בהן הבקיע שער אחד.
נציגים מהקבוצה לקחו חלק בהלוויתו של מודי בר-און אתמול, והניחו זר על קברו של מי שנחשב לאחד מהאוהדים המפורסמים ביותר של המועדון. בחיפה יקיימו גם טקס לזכרו של בר-און בתחילת העונה הבאה.
רגיל (7) 42
15:00

מ.ס אשדוד

הפועל ירושלים
אשדוד אמנם לא הפסידה תקופה ארוכה אבל גם לא מרבה לנצח במשחקים האחרונים שלה שמסתיימים בעיקר בתיקו. הפועל ירושלים בוודאי לא טובה ממנה, אבל הוכיחה שמסוגלת להסתדר הגנתית עם ההתקפות הטובות בליגה. קרב עיקש, האורחת תנצח פה
רגיל (7) 173
18:00

הפועל חיפה

עירוני טבריה
לא ברור מה מצב הסגל של טבריה שהודיעה שלא פחות מעשרה שחקנים שלה היו חולים במהלך השבוע. הפועל חיפה בתקופה לא טובה ומבחינתה זה משחק חשוב מאין כמותו כדי לצאת לדרך חדשה. ניצחון ביתי


