אחרי תקופה ארוכה שבעירוני קרית שמונה הבהירו שבכוונתם לממש את האופציה על החלוץ איתמר שבירו ולרכוש אותו מהפועל באר שבע תמורת מיליון שקלים, הבוקר (ראשון) זה הפך לרשמי.
"עירוני קרית שמונה הודיעה הבוקר לקבוצת הפועל באר שבע על מימוש האופציה שעמדה לזכות המועדון עבור השחקן איתמר שבירו", נכתב בהודעה רשמית לתקשורת.
אחרי שבעונה שעברה שבירו הבקיע שלושה שערים בלבד לזכות הפועל באר שבע, הוא הצטרף בקיץ בהשאלה מהפועל באר שבע, כאמור עם אופציה לרכוש אותו תמורת כמיליון שקלים. שבירו אמור להוביל את החוד של הצפוניים בעונה הבאה, כאשר המטרה של ראשי הקבוצה היא להשאיר את מרבית הסגל הקיים.
שבירו סיים את עונת 2021/22 עם 15 שערי ליגה בקרית שמונה ורשם סיום עונה מרשים למדי, כשהבקיע בכל שבעת מחזורי הפלייאוף התחתון. כרגע הוא סגן מלך שערי ליגת העל ביחד עם דין דוד, כאשר רק עומר אצילי מעליהם עם 19 שערים.
רגיל (7) 28
14:30

לידס

טוטנהאם
טוטנהאם פתחה טוב את העונה ואולי לא הכי מרשימה אבל כן צוברת ניצחונות ולא מפסידה. לידס לא משכנעת עד כה ובשביל טוטנהאם זה אולי משחק חוץ קשה, אבל היא חייבת לנצח כאן
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
ועוד במועדון, בקרית שמונה מחכים לתשובה סופית בנוגע לנדב נידם וגיא מזרחי כשהרצון הוא לשאול אותם לעונה נוספת ממכבי תל אביב. ההערכה היא שהצהובים ישאילו את נידם, כשבנוגע לגיא מזרחי עדיין לא ברור מה הצהובים יחליטו. בכל מקרה החלטה צפויה להתקבל במכבי תל אביב רק לאחר מינוי מאמן. כמו כן, בקרית שמונה נמצאים במגעים מול כמה זרים במטה להנחית שניים מהם בקבוצה.
מי שנפרד אתמול מהמועדון הוא המאמן סלובודן דראפיץ' שזכה למחמאות מכל אנשי הקבוצה. דראפיץ' רשם עונה מצויינת מבחינתו, כאשר לקח את הקבוצה מתחת לקו האדום וסיים איתה במקום השביעי וללא שום הפסד במשחקי הפלייאוף.