בעלי בית"ר ירושלים משה חוגג, הבהיר לנאמן יצחק יונגר כי ישנן אך ורק שתי אפשרויות לקראת העונה הבאה - האחת היא מכירה בה יקבל תמורה עבור הקבוצה, והשניה היא ניהולה בתקציב מינימום. למעשה, האפשרות ללכת לפירוק לא על הפרק מבחינת הבעלים .
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 235
21:30

ראדומיאק ראדום
(2.5+)

גורניק ז'אבז'ה
מתוך 16 משחקים של ראדומיאק ראדום העונה, נכבשו ב12 משחקים מעל 2.5 שערים. כך צפוי להיות גם הפעם מול קבוצה התקפית.
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
רגיל (7) 178
18:30

מכבי בני ריינה

עירוני טבריה
ריינה נועלת את הטבלה כשהיא עם נקודה אחת בלבד העונה. המארחת אולי תגיע נחושה יותר הפעם אבל עם הרבה יותר לחץ. נגד טבריה, ריינה יכולה לעצור את רצף ההפסדים שלה אבל לא בטוח שזה יספיק לניצחון. תיקו
לבית"ר ירושלים גירעון של מעל 27 מיליון שקלים וגם אם יונגר יציג תוכנית למספר שנים, חוגג יצטרך להעביר בעונה הבאה לפחות 10 מיליון ש"ח כדי להעביר את הקבוצה בבקרת התקציבים, שעדיין לא ברורה מידת הקשיחות שתופעל מצידה.
הבעלים מעביר לאחרונה מסרים סותרים, כאשר מצד אחד הוא משדר כי הוא רוצה למכור את הקבוצה, ומנגד, לא בטוח שבמכלול האינטרסים שלו ואולי גם כתב אישום בקרוב, האחיזה בבית"ר לא תתאים לו. בכל מקרה, כל עוד ישנו אי ודאות, גם שחקנים בעלי חוזים בודקים אופציות ולא מוכנים להיכנס לסיטואציה דומה לזאת שעברו השנה.
"יש רצון של כולם להישאר ביחד ולהמשיך את מה שהתחלנו עם אבוקסיס", הודו שחקנים בבית"ר ירושלים, אבל אם לא יקרו דברים מהר לא תישאר קבוצה, הרוב לא חתומים ואלה שכן גם לא יחכו ויבקשו לעזוב".


