אחרי ההפסד מול הפועל תל אביב שחיסל את סיכוייה לזכות באליפות, הפועל באר שבע קיבלה קצת בשורות טובות מבית הדין שפסק הערב (רביעי) כי הקבוצה תזוכה מהאישום של זריקת רימון עשן של אוהדי במשחק הקודם נגד מכבי נתניה.
בפסק הדין שלו גיורא לנדאו דיין ההתאחדות כתב כי: "על פי הראיות שהוצגו בפניי שוכנעתי כי לא אוהד הנאשמת פתח את רימון העשן ואני מזכה את הקבוצה".
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
עוד בבית הדין: בית"ר ירושלים נקנסה בסך של 20 אלף ש"ח בגין קריאות גזעניות של אוהדיה במשחק הליגה נגד הפועל חדרה. הדיין גיורא לנדאו ציין את העובדה כי מדובר בהרשעה שלישית של הקבוצה בסעיף הזה ולכן החליט לקנוס אותה.