בית"ר ירושלים תרצה להבטיח במוצאי שבת את ההישארות בליגה, כאשר על מנת לעשות זאת היא תצטרך לנצח את הדרבי הירושלמי נגד הפועל ירושלים בטדי ((19:00, ספורט4). עד עתה מכירת הכרטיסים למשחק מתנהלת בעצלתיים, כאשר אוהדי בית"ר, שיישבו ביציע הדרומי (הפועל מארחת) רכשו עד עתה 2,500 כרטיסים. מי שנמצא בספק גדול למשחק הוא ניב זריהן, שעורך רק אימונים קלים, וכרגע נראה כי הסיכויים שיתלבש למשחק נמוכים.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
יוסי אבוקסיס אמר לאתר הרשמי לקראת המשחק: "היינו עכשיו בפגרה, שהגיעה מצד אחד אחרי שני ניצחונות, אבל מצד שני, אולי נתנה לשחקנים קצת להתאושש מפציעות בתקופה האחרונה. רוב השחקנים כשירים, נדע לגבי עוד כמה שחקנים היום ומחר באימון המסכם. זה משחק קריטי מאוד, ואחרי הניצחונות שהשגנו, אנחנו צריכים עוד ניצחון אחד כדי להישאר בליגה. אנחנו צריכים לבוא מוכנים".
אוראל דגני נשאל על חוליית ההגנה שלו ואמר: "אנחנו משחקים ביחד כבר כמה משחקים רצוף, וככל שאנחנו משחקים יותר משחקים, ככה אנחנו מתואמים, ונראים יותר טוב. כמובן שאחרי שני הנצחונות יש אוירה טובה, אנחנו מודעים לכמה המשחק הזה חשוב לכולם, לנו כמועדון, לקהל, לכל השחקנים. רוצים לשמח את כולם ולעשות ניצחון חשוב, ואני חושב שנעשה את זה".


