שחקני בית"ר ירושלים עד חודש ינואר האחרון, אדווין ג'סי ומרקו ינקוביץ', הגישו באופן רשמי תביעות בפיפ"א נגד המועדון בעקבות פיטוריהם והתרת חוזיהם באופן חד צדדי בשל המצב הכלכלי של המועדון.
לג'סי היה חוזה עד לתום העונה הנוכחית ואילו לינקוביץ' חוזה לעונה נוספת. הגנאי לא מצא קבוצה עד תום החלון ההעברות והתביעה שלו כוללת סעיף של נזק מקצועי שנגרם לו. סכום התביעות של השניים מגיע ליותר מ-2 מיליון שקל.
חשוב לציין שגם אם המועדון יפנה להליך פירוק בעתיד, חובות הקשורים לתביעות בפיפ"א לא נמחקים. המשמעות היא שבהנחה שבית הדין של ההתאחדות לכדורגל העולמית יפסוק לטובת השניים, החובות כלפיהם יישארו של המועדון ויעברו לבעלים הבא. נגד בית"ר כבר עומד פסק דין החלוט בעניינו של אנטואן קונטה (600 אלף שקל וצובר ריביות).
הפלייאוף התחתון ייצא להפסקה של שבועיים ולאחר מכן בית"ר ירושלים תתארח אצל הפועל ירושלים. ניצחון יבטיח לה סופית את ההישארות בליגת העל.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(1+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


