שחקני בית"ר ירושלים עד חודש ינואר האחרון, אדווין ג'סי ומרקו ינקוביץ', הגישו באופן רשמי תביעות בפיפ"א נגד המועדון בעקבות פיטוריהם והתרת חוזיהם באופן חד צדדי בשל המצב הכלכלי של המועדון.
לג'סי היה חוזה עד לתום העונה הנוכחית ואילו לינקוביץ' חוזה לעונה נוספת. הגנאי לא מצא קבוצה עד תום החלון ההעברות והתביעה שלו כוללת סעיף של נזק מקצועי שנגרם לו. סכום התביעות של השניים מגיע ליותר מ-2 מיליון שקל. 
חשוב לציין שגם אם המועדון יפנה להליך פירוק בעתיד, חובות הקשורים לתביעות בפיפ"א לא נמחקים. המשמעות היא שבהנחה שבית הדין של ההתאחדות לכדורגל העולמית יפסוק לטובת השניים, החובות כלפיהם יישארו של המועדון ויעברו לבעלים הבא. נגד בית"ר כבר עומד  פסק דין החלוט בעניינו של אנטואן קונטה (600 אלף שקל וצובר ריביות).
הפלייאוף התחתון ייצא להפסקה של שבועיים ולאחר מכן בית"ר ירושלים תתארח אצל הפועל ירושלים. ניצחון יבטיח לה סופית את ההישארות בליגת העל.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו



