בית"ר ירושלים תפגוש ביום ראשון (20:15, ספורט4) את מ.ס אשדוד בסגל חסר. לירן רוטמן המוצהב ייעדר, יחד עם מקס גרצ'קין שעורך רק אימוני ריצה בעקבות הפגיעה בכף הרגל וריצ'מונד בואצ'י, שיחזור רק ביום שישי לישראל מטיפולים באיטליה. גם ג'וסואה מחיאס ינחת בסוף השבוע לאחר ששהה אך לא שיחק במדי נבחרת ונצואלה בשני המשחקים נגד ארגנטינה וקולומביה.
יוסי אבוקסיס יערוך אסיפה רק לאחר חזרת כל הסגל מחר, אך בשלב הזה מתלבט בנוגע לאיוש החלק הקדמי, באם לפתוח עם חליאופילו פלייטר ובמקביל האם לפתוח עם מיכאל אוחנה וירדן שועה יחד, היות והשניים לא מצליחים עד עתה לבוא לידי ביטוי בדקות בהן הם אמורים לשתף פעולה ודורכים אחד לשני על המשבצת. ניב זריהן יחזור לסגל וגם כן נמצא בתמונת ה-11.
היציע המזרחי יהיה סגור ביום ראשון עקב העונש שספגה הקבוצה. במועדון מדברים על תמיכת הקהל במשחק ואמרו כי "זה נכון להיום היתרון היחידי שיש לנו בתחתית. אנחנו לא מספיק טובים, לא מבקיעים כמעט וסופגים בכל משחק, המצב לא טוב. צריכים כולם להתאחד סביב הקבוצה כדי לעמוד במשימה הזאת, אם אחת מהקבוצות בתחתית הייתה מנצחת במחזור האחרון המצב שלנו היה קטסטרופה".
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
בנוגע למצב הכלכלי, כרגע נראה כי בתחילת אפריל תוכל הקבוצה לשלם את משכורות חודש מרץ, ואילו משכורות חודש אפריל תלויות גם בהכנסות ממשחקי הפלייאוף התחתון. משה חוגג לא העביר כסף מעבר ל-3.5 מיליון ש"ח שנתקבלו בינואר, ובשלב הזה במועדון דוחים ספקים, סוכנים, פסיקות פיפ"א, תשלום עבור מתאוסיניו ותשלומים נוספים על מנת לסיים תפעולית את העונה, כאשר כל הסכומים הללו יידחו לעונה הבאה, יחד עם הקיצוץ של 25% בשכר השחקנים, שיוחזר בעונה הבאה. בסך הכולל מדובר על דחיית תשלומים ביותר מ-5 מיליון ש"ח, שלא לדבר על הגירעון הכולל לו יצטרכו למצוא פתרון.


