הפועל חיפה עשתה אתמול (ראשון) צעד לשוב לעבר הבטחת ההישארות בליגת העל, כאשר סיימה בתיקו 1:1 מול בית"ר ירושלים ונותרו במרחק תשע נקודות מהקו האדום כשנותרו שישה משחקים בלבד עד תום העונה. אלא שאם מישהו ציפה שהרוחות יירגעו במועדון, הן הגיעו לשיא חדש מיד בסיום המשחק - עם המתיחות הגדולה שהתפוצצה בין הספונסר הראשי צחי נקש לבין מאמן הקבוצה אלישע לוי.
לוי, ששומע כבר תקופה ארוכה על הלחצים על יואב כץ לפטרו, דיבר בסיום המשחק בצורה ברורה על ה"הסתה" נגדו. הוא אומנם לא הזכיר במפורש את שמו של נקש, אבל אמר ש"בשום מועדון בארץ לא יודעים מי הספונסר, כשהוא מדבר ככה זה לא תקין", לדברי המאמן.
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
בחיפה זועמים על ההתבטאות של נקש, כאשר גם יואב כץ מצדד בלוי ולא אהב את ההתבטאויות, ונראה שהמתיחות הפכה להיות גם בין נקש לבין כץ. "באמת בשום מועדון בארץ דברים כאלה לא יכולים לקרות", אמר אחד השחקנים הבכירים בקבוצה, "במקום שכל הדברים האלה ייסגרו בתוך המועדון כמו בכל מקום רגיל אצלנו תמיד הכל פומבי ותמיד הכל ברעש".
בצד המקצועי, בחיפה החמיאו ללוי על החילופים והשינויים שהובילו למחצית שנייה טובה בה חיפה השוותה ואף הייתה צריכה לנצח. בן והבה זכה למחמאות, כמו גם אנתוני.