הפועל תל אביב הכריעה: משחק הרדיוס בשבת מול מכבי נתניה, ייערך באצטדיון בחיפה. האדומים יקוו להשיג ניצחון מכבי הקבוצה הלוהטת של בני לם שהשלימה סיבוב שלם ללא הפסד, בדרך להבטחת המקום בפלייאוף העליון. גם אם האדומים יפסידו, הם יישארו בין שש המובילות אלא אם הפועל חדרה תפתיע את מכבי תל אביב.
מי שכבר לא יהיה בסגל הוא כידוע פארליי רוזה. הברזילאי קיבל את הויזה לסין וימריא לשם מחר. אמש הוא הגיע לאימון ונפרד מהשחקנים ואנשי הצוות. מהמשחק ייעדרו גם מרקו ינקוביץ' ומוחמד קליל טראורה המוצהבים. דן איינבינדר שנפגע באירוע שקדם לפנדל, נפגע בקרסול וייבדק. בן ביטון שמתח את השריר צפוי להיעדר, וגם שי אליאס עם כאבי הגב בספק.
יתרון (5) 124
19:15

אנאדולו אפס
(5.5+)

ריאל מדריד
אנאדולו בעונת בלהות, אך היא ניצחה את ברצלונה במשחק הבית האחרון שלה. עם זאת, ריאל נראית מצוין בחודש האחרון, אחרי ניצחון על המוליכה הפועל תל אביב. הבלאנקוס במומנטום אותו הם ימשיכו פה מול קבוצה נחותה
יתרון (5) 218
21:00

הפועל ירושלים

ונציה
(9+)
הפגרה לא באה בזמן להפועל ירושלים שיצאה אליה במומנטום אדיר. ונציה נראית טוב גם כן העונה אבל דומיננטית יותר בבית מאשר בחוץ. אפשר לראות את המשחק הזה איכשהו הופך צמוד. ונציה תעמוד בליין
יתרון (5) 228
21:05

הפועל תל אביב

ליון-וילרבאן
(14.5+)
ןילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות ביורוליג. הפועל תל אביב אחרי ההפסד לריאל מדרייד אחרי מנוחה קצרה, מועמדת להביס בקלות.




