אחרי ההפסד אמש (ראשון) להפועל באר שבע (3:1) הפועל חיפה שכבר איבדה סיכוי להגיע לפלייאוף העליון רחוקה רק 10 נקודות מהקו האדום, ובקבוצה יודעים שרק ניצחון על הפועל ירושלים במחזור האחרון של העונה הסדירה ישלח אותם לפלייאוף התחתון ללא חששות. "ברור שיש לנו יתרון מבטיח מעל הקו האדום, אבל אנחנו יודעים שהליגה הזו משוגעת", אמר שחקן בקבוצה. "חשוב שננצח מהר משחק או שניים ונוכל להתמקד רק בגביע".
לצד ההפסד והביקורות, בעיקר על משחק ההגנה, בהפועל חיפה יכולים להיות מעודדים מכך שצילום רגלו של סקו טורה הראה שהוא לא סובל מפציעה רצינית והוא אמור לשוב בקרוב לאימונים. לעומת זאת לירן סרדל ייעדר כחודש ובקבוצה מקווים מאוד שיהיה כשיר לחצי גמר הגביע מול מכבי חיפה. לקראת הדרבי בגביע, הדעות חלוקות בקבוצה האם יש להצטרף למכבי חיפה בבקשה להעביר את המשחק לסמי עופר או להתנגד לכך.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.


