חגיגות אדירות נרשמו בבני סכנין אחרי הניצחון 0:1 על הפועל חדרה אתמול (שבת), ניצחון שקירב את הקבוצה מרחק נגיעה מהפלייאוף העליון."זה היה גמר הגביע שלנו וניצחנו בו", אמר שחקן בכיר בקבוצה, עברנו גם כמה ירידות העונה, אבל ידענו להתאושש. עכשיו נצטרך להשלים את המשימה בשבוע הבא".
לסכנין יספיק תיקו נגד מכבי פתח תקוה כדי להבטיח את המקום בפלייאוף העליון, אבל היא תשלים את המשימה בכל מקרה אם הפועל תל אביב (נגד מכבי נתניה) והפועל חדרה (מול מכבי תל אביב) לא ינצחו.
בהנהלה בונים מאוד על הפלייאוף העליון ומשוכנעים שיוכלו למלא את היציעים כמעט בכל משחקי הבית - מה שיוביל להכנסה גדולה.
"אם יש הישג מרשים בעונה הזו יותר מכל הישג אחר זה שהחזרנו את הקהל", אמר גורם במועדון, "ראינו אמש כמה הקהל שלנו חשוב".
בסכנין ציינו לטובה את כובש השער, המגן הימני פביאן ספורקסלדה. ההולנדי מסתמן כבינגו אדיר ובמועדון צפויים לממש את האופציה עליו כדי שימשיך בעונה הבאה . גם אנטה פוליץ', גד עמוס, גיא מלמד ובירם כיאל זכו למחמאות גדולות.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
