בהתאחדות לכדורגל ובבקרת התקציבים אישרו השבוע את 3.5 מיליון השקלים שהועברו לנאמנות אצל עו"ד יצחק יונגר עבור בית"ר ירושלים. בהתאחדות ביקשו לבדוק את מקור הכסף ומתברר שמי שהיה אחראי להעברת הכספים היה אחד מעורכי דינו ובא כוחו של הבעלים משה חוגג. מבחינה חוקית אותו עורך דין הגיש תצהיר בו הוא לקח אחריות על מקור הכסף ברגע שהוא העביר אותו לנאמנות, מה שסיפק את בקרת התקציבים. בהתאחדות אישרו את חוקיות המהלך ואת מקור הכספים.
האזינו: אופיר סער על הנעשה בבית"ר ירושלים
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
מעבר לכך, חוגג התחייב בפני הבקרה להעביר בקרוב סכום של 4 מיליון שקלים נוספים על מנת להשלים את כל ההתחייבויות עד תום העונה, בתקווה למכור את בית"ר ירושלים עד אז.
יש לציין כי גם לאחר קיצוץ של 25% לכלל עובדי המועדון, הצהובים-שחורים עדיין יצטרכו הזרמה של קרוב ל-5 מיליון שקלים עד לסיום העונה. כרגע, בקופת הנאמן יש כסף עבור משכורות לחודשים ינואר ופברואר בלבד.