שביעות רצון גדולה בהפועל חיפה מהניצחון 0:1 על בני יהודה במשחק הראשון מבין שניים ברבע גמר גביע המדינה. "המשכנו את המומנטום מהליגה", אמר שחקן בקבוצה. "היה חשוב לנצח כדי לתת מקדמה למשחק בבית ועשינו את זה. עכשיו נצטרך להשלים את המשימה כי אנחנו מאוד רוצים להיות בחצי הגמר".
בקבוצה החמיאו לחנן ממן שממשיך ביכולת הטובה שלו כשגם מתיאה ליואיץ שנכנס כמחליף זכה למחמאות גדולות. כעת בחיפה מבינים שהמשחק מול הפועל חדרה הוא אחד המשחקים הקריטיים העונה וימשיכו בהכנות אליו. "אין ספק שניצחון במחזור הקרוב ייתן לנו גם מקדמה משמעותית בקרב על הפלייאוף העליון", אמרו בקבוצה.
בחיפה עוסקים גם בניסיונות השחרור של מיקי סירושטיין וקווין טאפוקו ואם אחד מהשניים יעזוב יגיע מגן שמאלי. העדיפות היא למגן זר, אך אם זה לא ינחת בתוך 24 שעות בקבוצה ינסו לצרף מגן ישראלי כשאורן ביטון הוא השם הבולט לאור ההערכה שמקס גרצ'קין לא ישוחרר מבית"ר ירושלים.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(1+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
במועדון קיימו פעילות לרגל יום הזיכרון לקורבנות האלימות כלפי נשים. הבעלים יואב כץ אמר: "מדי שנה אלפי נשים בישראל סובלות מאלימות ועוד עשרות נרצחות. חייבים לשים קץ לכך! אנו גאים להיות חלק מקמפיין חשוב המוקיע אלימות נגד נשים לרגל יום הזיכרון לקורבנות האלימות כלפי נשים".