בבית"ר ירושלים ממתינים לתשובות מיצחק יונגר על מנת לקבל תמונה בנוגע לסגל השחקנים והאפשרויות שיעמדו לרשותו של המאמן הבא, לפני שמסכמים את כל הפרטים עם שרון מימר
המאמן שסיים לאחרונה את תפקידו בבני סכנין, כבר שוחח אלי אוחנה. הוא הביע נכונות להתגייס למשימה, אך מבקש הבהרות בסיסיות לגבי הסגל - האם השחקנים יקבלו בכלל שכר עד סיום העונה, והאם ייתכן בכלל להשאיר את הקבוצה בליגת העל.
רגיל (7) 193
19:15

הפועל חיפה

הפועל קרית שמונה
הפועל חיפה אחרי הפסד דחוק להפועל תל אביב, בעוד ק"ש אכזבה עם הפסד לאשדוד. הפועל חיפה נראתה לא רע, היא תתעורר בבית והיא תנצח את ק"ש המגמגמת
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 211
19:30

איינטרכט פרנקפורט

באיירן מינכן
היחס אמנם לא מאוד גבוה אבל מספיק טוב. כל משחק של פרנקפורט העונה הסתיים עם ארבעה שערים לפחות. כשבצד השני יש התקפה כמו של באיירן, קשה לראות את המפגש הזה נגמר עם פחות מארבעה שערים. סימון 2
רגיל (7) 216
19:30

מ.ס אשדוד

מכבי בני ריינה
ריינה נראית כרגע כקבוצה החלשה בליגה. אשדוד השיגה ניצחון מפתיע על קרית שמונה ותנסה להמשיך במומנטום במשחק ביתי מול קבוצה מבולבלת.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
אם תתקבל עד מחר הלוואה בסך של לפחות 7 מיליון שקל, בבית"ר ינסו להחתים ברגע האחרון שחקן או שניים זולים, או כאלה שקבוצותיהם ישתתפו בשכרם. שמותיהם של רועי גורדנה ודוידה פטרוצ'י מהפועל באר שבע נמצאים על הפרק ונעשתה גם בדיקה בנוגע לשחקנים שמכבי תל אביב שוקלת להשאיל, אך עד שלא יתקבל תקציב מיונגר, בית"ר לא תפעל בעניין.