בני סכנין פועלת לחיזוק ההתקפה והיום (שישי) נודע שראשי המועדון פתחו במגעים עם אונוריודה אודה, חלוץ הפועל חדרה בעונה שעברה שהתיר את חוזהו בבולוספור מליגת המשנה בטורקיה.
המאמן החדש חיים סילבס מעוניין מאוד בחלוץ ובסכנין מקווים להגיע להסכמות עם הניגרי ולהנחיתו במהרה, אולם אודה לא השחקן היחיד שעשוי להצטרף עד סגירת חלון ההעברות בשבוע הבא. מלבד אודה, בסכנין צפויים לצרף את המגן ההולנדי פביאן ספורקסלדה שמרבית תנאיו סוכמו והוא צפוי להחליף בקבוצה את ניקולה צ'ריקוביץ'. המגן הסרבי אמור להיכלל בסגל ביום שני נגד עירוני קרית שמונה, אך צפוי לקבל הודעה רשמית על שחרורו מיד עם סיום המשחק.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בסכנין מאוד רוצים להתחזק בשני הזרים ומעריכים שהשניים יוכלו לשדרג אותם ולסייע להם להשיג את הכרטיס לפלייאוף העליון: "המטרה שלנו היא אחת והיא להשיג כרטיס לפלייאוף העליון", אמר גורם במועדון, "יש נכונות מצד ההנהלה לחזק את הקבוצה, אך ברור לכולם שאין צורך במהפכה בסגל ושהוא מספיק טוב כדי לעמוד במטרות עם חיזוק נקודתי".


