"זה לא נעים, כולם במועדון מתביישים בסיטואציה שמועדון גדול כמו בית"ר הגיע אליו. אני לא כועס, בית"ר חשובה מהכול וצריכה לשרוד". כך אמר היום (רביעי) אדווין ג'סי לוואלה! ספורט, זמן קצר אחרי שקיבל הודעה רשמית מבית"ר ירושלים על כך שהוא משוחרר מהמועדון. שחקן הכנף היה אחד משלושה זרים שקיבלו הודעה על פרידה מיידית, כמו גם מרקו ינקוביץ' וקמסו מארה.
הגנאי-הולנדי הוסיף: "אם צריך להקריב אותי ועוד כמה שחקנים זה בסדר. בתחילת הדרך כאן נהניתי, אבל מהר מאוד האנרגיות מסביב היו ברורות, בעיות כלכליות בדרך והרבה בלגן. יש לבית"ר קהל מדהים שרציתי להמשיך לשחק עבורו, אבל זה לא יקרה. אני עדיין לא יודע אם אשאר בישראל".
קמסו מארה אמר לוואלה! ספורט: "המועדון יותר חשוב מהכול. רציתי להמשיך אבל יש בעיות ואין ברירה, זה המצב. היה לי טוב בבית"ר ואולי בעתיד אחזור. אם היה משהו שהפריע לי זו קבוצה קטנה של אוהדים שהציקה וחיפשה לפגוע בי, אבל כמעט כולם היה נגדם וחיזקו אותי, שמרו עליי, גם השחקנים. אני בן אדם מאמין, רציתי להגיע לירושלים, קרה מה שקרה ועכשיו אמשיך הלאה".
בניגוד לג'סי ומארה, מרקו ינקוביץ' נראה מתוסכל בבית וגן ואמר לסובבים: "אני מבין את המצב של בית"ר, אבל היו צריכים להודיע לי קודם כי היו לי הצעות טובות. עכשיו אני פצוע ואין עוד הרבה זמן".
יתרון (1) 86
16:00

ווסטהאם
(1+)

ניוקאסל
ווסטהאם ממשיכה להיראות רע משבוע לשבוע ולא מצליחה להשיג נקודות. ניוקאסל במומנטום נהדר, קבוצה יותר איכותית וראויה לנצח כאן ביותר מגול
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
ההודעה שקיבלו היום שלושת הזרים היא צעד רשמי ראשון במסגרת הקיצוץ התקציבי שמתכננים במועדון מהבירה בצל המצב הכספי הרעוע וחוסר הוודאות בנוגע לעתיד. מהמועדון נמסר: "אנו מודים למרקו, אדווין וקמסו מקרב לב וכואבים שנאלצנו להגיע לסיטואציה הזאת. לצערנו, בסופו של דבר, המועדון והיכולת שלו לשרוד כלכלית קריטיים, מה שהביא אותנו למצב הנוכחי".
כעת מחכים בבית"ר לנאמן יצחק יונגר, שנמצא בשיחות מתקדמות בנוגע לאפשרות שבית"ר תזכה לתמיכה או הלוואה שיאפשרו את המשך התפעול השוטף עד לסיום העונה.
בעוד כולם מתרכזים בשחקנים, עובדי המועדון כבר מקבלים מכתבים לחתימה על קיצוץ של 25% ודואגים מאוד לעתידם: "אנשים כאן לא ישנים בלילה, בעלי משפחות שרק מקווים שיקבלו שכר בחודש הבא".


