תסכול נרשם אתמול (ראשון) בבני סכנין אחרי הפסד שלישי נגד הגדולות, 3:0 מול הפועל באר שבע, שמגיע אחרי ה-6:0 מול מכבי חיפה, אך במקביל בקבוצה גם ניסו להיות ריאליים, כאשר מוחמד אבו יונס כינס את השחקנים בסוף המשחק ואמר להם: "שיחקנו שלושה משחקים קשים נגד הקבוצות הכי טובות בארץ, עכשיו נשחק מול קבוצות, מה שנקרא, 'בליגה שלנו', אני בטוח שנעשה סדרה חדשה של ניצחונות".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
מרואן קבהא יחזור לסגל נגד הפועל ירושלים במשחק הקרוב, שעדיין לא ברור היכן ייערך. איברהימה קונטה נמצא עם נבחרת גינאה וימשיך להיעדר. אנתוני וארן ינותח השבוע וייעדר מספר שבועות.
שרון מימר נשמע אופטימי ואמר: "מי ששם לב לטבלה רואה שאנחנו היחידים ששיחקו את 3 המשחקים האלה בסיבוב השני ואנחנו עדיין בשישיה הראשונה, מפה נצא לדרך חדשה, נשחק נגד קבוצות פחות איכותיות ונצטרך להשיג שם את הניצחונות".


