נבחרת קטועי הגפיים של ישראל נפגשה היום (חמישי) במתחם חודורוב עם שר התרבות והספורט חילי טרופר, מנכ"לית המועדון אודליה פרידמן ונציגי הפועל תל אביב.
נבחרת קטועי הגפיים מתאמנת באופן קבוע במתחם חודורוב - והיום ערכה פגישה חשובה ומשמעותית עם השר חילי טרופר, בנוכחות נציגי המועדון. בפגישה דובר על חוסר המודעות שיש לספורט קטועי הגפיים, היעדר תקציבים ומגרשי אימונים ראויים ומחסור במשתתפים, שכן כיום הנבחרת מונה 12 שחקנים בלבד. מטרת הפגישה הייתה לעלות את המודעות ומציאת פתרונות בנושא. בסיום השיחה הצטרף השר טרופר לאימון הנבחרת, שיחק בעזרת הקביים - והבין את הקושי והאתגר שבדבר.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
השר חילי טרופר אמר: "שחקני נבחרת הקטועים הם הסיבה שאנחנו אוהבים כדורגל וספורט. שחקני נשמה מוכשרים שמוכיחים לכולנו איך האהבה לספורט מנצחת כל מכשול, כל קושי ואיך בזכות התמדה ונחישות אפשר להגיע רחוק. שמחתי לפגוש הערב נבחרת של אנשים מצוינים. משרד התרבות והספורט בראשותי ינסה לפעול כדי לסייע כמה שניתן".
מנכ"לית הפועל תל אביב, אודליה פרידמן: "שמחנו לארח במתחם את נבחרת קטועי הגפיים של ישראל ואת כבוד השר מר חילי טרופר. היה מפגש פורה ומרתק, בו דנו בקידום הנבחרת, אשר מתאמנת באופן קבוע אצלנו במתחם האימונים וכבר הפכה לחלק בלתי נפרד מהמועדון. אנו מתכוונים להמשיך לעזור ולקדם את נבחרת קטועי הגפיים - ולהיות לבית עבורם. אנו בטוחים כי שיתוף הפעולה עמם יימשך עוד זמן רב".
מאמן הנבחרת שרון פז אמר לאחר המפגש: "בשמי ובשם כל הנבחרת, אני רוצה להגיד תודה לשר חילי טרופר, לאודליה פרידמן ולהפועל ת"א שפתחו לנו את דלתם, נענו לבקשותינו וסייעו לנו. אנו בתקווה שענף כדורגל הקטועים יקבל מודעות, יכנס לתודעה ויצטרפו עוד קטועי רגליים שאולי לא ידענו שהמסגרת קיימת, שירצו לשחק ולהנות מכדורגל".