בהפועל תל אביב מקווים כי המגן דורון ליידנר יעמוד לרשות המאמן ניר קלינגר לאחר הפגרה במשחק נגד מכבי חיפה. ליידנר שוחרר מהנבחרת בשל הפציעה בשרירי הבטן, כאשר האדומים מקווים כי המנוחה תעשה את שלה, אך מנגד הצוות הרפואי חושש ממצב בו המנוחה לא תעזור והשחקן יזדקק לטיפול כירורגי בהמשך. בשלב זה ההמלצה היא מנוחה בתקוה שהכאבים יעברו. אדי גוטליב עבר ניתוח שאמור להסדיר עבורו את הכאבים במפשעה, פציעה שחוזרת על עצמה, כאשר עדיין לא ברור אם יעמוד לרשותו של המאמן לאחר הפגרה.
היום ערכה הקבוצה משחק אימון נגד מ.כ ירמיהו חולון וניצחה 2:7. שלומי אזולאי הקשר ולוסיו כבשו צמדים, כאשר אופק ביטון, יואב תומר ואריאל כהן הוסיפו שערים. קלינגר שיתף לאורך המשחק את כל שחקני הסגל, כולל דני גרופר, שבמחצית הוחלף על ידי בני טרידובסקי.
במקרה של גרופר, בהפועל ציינו את העובדה שבמידה וגרופר היה חותם על חוזה, הוא היה זה שאמור להיות מוזמן לנבחרת למשחקים האחרונים ולא ליידנר, ואף אמרו: "הוא כבר היה בסגל הרחב, רוטנשטיינר אהב מה שראה ממנו וראה בו חלק לגיטימי מהסגל, חבל שהוא הקשיב לאנשים הלא נכונים בקיץ ולא משחק כבר חמישה חודשים".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
אוהדי הפועל תל אביב היו מעורבים אתמול (שני) באירוע חריג במיוחד, לאחר שעשרות בודדות של אוהדים מהאולטראס מחו נגד המנכ"לית אודליה פרידמן וההנהלה. עם זאת, האוהדים שגו בכתובת ומחאו מחוץ לבית של מישהי אחרת העונה לאותו השם. בעלה יצא לעבר האוהדים והסביר להם שטעו בכתובת, והיום האוהדים שלחו זר פרחים כאות התנצלות על המקרה.


