בהפועל תל אביב מקווים כי המגן דורון ליידנר יעמוד לרשות המאמן ניר קלינגר לאחר הפגרה במשחק נגד מכבי חיפה. ליידנר שוחרר מהנבחרת בשל הפציעה בשרירי הבטן, כאשר האדומים מקווים כי המנוחה תעשה את שלה, אך מנגד הצוות הרפואי חושש ממצב בו המנוחה לא תעזור והשחקן יזדקק לטיפול כירורגי בהמשך. בשלב זה ההמלצה היא מנוחה בתקוה שהכאבים יעברו. אדי גוטליב עבר ניתוח שאמור להסדיר עבורו את הכאבים במפשעה, פציעה שחוזרת על עצמה, כאשר עדיין לא ברור אם יעמוד לרשותו של המאמן לאחר הפגרה.
היום ערכה הקבוצה משחק אימון נגד מ.כ ירמיהו חולון וניצחה 2:7. שלומי אזולאי הקשר ולוסיו כבשו צמדים, כאשר אופק ביטון, יואב תומר ואריאל כהן הוסיפו שערים. קלינגר שיתף לאורך המשחק את כל שחקני הסגל, כולל דני גרופר, שבמחצית הוחלף על ידי בני טרידובסקי.
במקרה של גרופר, בהפועל ציינו את העובדה שבמידה וגרופר היה חותם על חוזה, הוא היה זה שאמור להיות מוזמן לנבחרת למשחקים האחרונים ולא ליידנר, ואף אמרו: "הוא כבר היה בסגל הרחב, רוטנשטיינר אהב מה שראה ממנו וראה בו חלק לגיטימי מהסגל, חבל שהוא הקשיב לאנשים הלא נכונים בקיץ ולא משחק כבר חמישה חודשים".
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
אוהדי הפועל תל אביב היו מעורבים אתמול (שני) באירוע חריג במיוחד, לאחר שעשרות בודדות של אוהדים מהאולטראס מחו נגד המנכ"לית אודליה פרידמן וההנהלה. עם זאת, האוהדים שגו בכתובת ומחאו מחוץ לבית של מישהי אחרת העונה לאותו השם. בעלה יצא לעבר האוהדים והסביר להם שטעו בכתובת, והיום האוהדים שלחו זר פרחים כאות התנצלות על המקרה.