אדי גוטליב בספק למשחק של הפועל תל אביב נגד בני סכנין ביום ראשון בבלומפילד. הבלם נפצע במהלך הניצחון על הפועל חדרה ביום שבת ועדיין סובל מכאבים במפשעה. לאור העובדה שלגוטליב היסטוריה של פציעות מתמשכות באותו אזור, האדומים לא רוצים לקחת סיכון ואם הוא לא יהיה כשיר לחלוטין, הוא לא יכלל בסגל.
גוטליב הוחלף על ידי ג'ורג' דיבה בדקה ה-68 של המשחק ביום שבת. אם ניר קלינגר ימשיך עם מערך של שלושה בלמים וייחסר את גוטליב, ייתכן מאוד שדיבה שהגיע מהפועל עכו יערוך הופעת בכורה בהרכב של סגנית המוליכה.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
דורון ליידנר, שהוחלף גם הוא בשל עומס והתכווציות, מרגיש טוב יותר ואמור לעמוד לרשותו של קלינגר. החלוץ הברזילאי לוסיו עדיין לא כשיר ולא ייכלל בסגל, כך ששלומי אזולאי ויואב תומר ימשיכו להתחרות על המקום בחוד.
הפועל תל אביב רוצה להשיג ניצחון שלישי רצוף ולהגיע לדרבי במומנטום חיובי ועם ביטחון גבוה. במועדון התקשו לזכור מתי בפעם האחרונה הקבוצה הגיעה למשחק נגד מכבי תל אביב כשהיא מעל הצהובים בטבלה. התשובה היא ה-24 במרץ 2012. המשחק שהסתיים אז ב-0:0, נערך ללא קהל בעקבות עונש שהטיל בית הדין.
