אדי גוטליב בספק למשחק של הפועל תל אביב נגד בני סכנין ביום ראשון בבלומפילד. הבלם נפצע במהלך הניצחון על הפועל חדרה ביום שבת ועדיין סובל מכאבים במפשעה. לאור העובדה שלגוטליב היסטוריה של פציעות מתמשכות באותו אזור, האדומים לא רוצים לקחת סיכון ואם הוא לא יהיה כשיר לחלוטין, הוא לא יכלל בסגל.
גוטליב הוחלף על ידי ג'ורג' דיבה בדקה ה-68 של המשחק ביום שבת. אם ניר קלינגר ימשיך עם מערך של שלושה בלמים וייחסר את גוטליב, ייתכן מאוד שדיבה שהגיע מהפועל עכו יערוך הופעת בכורה בהרכב של סגנית המוליכה.
רגיל (3) 80
19:00

אסטוניה

מולדובה
החלשות ביותר בבית של ישראל נפגשות לדו קרב תחתית, במפגש הקודם ביניהן הפתיעה אסטוניה וניצחה במגרשה של מולדובה. מדובר בשתי נבחרות מוגבלות מאוד מבחינה התקפית ולכן ההערכה היא לתיקו דל בשערים.
יתרון (3) 137
20:00

מכבי תל אביב
(2+)

ברצלונה
אחרי הניצחון בדרבי היורוליג והפתיחה הטובה בליגה בישראל, מכבי תל אביב חייבת להמשיך ולנצח קבוצה שכרגע ממש לא בכושר.
יתרון (3) 212
21:45

איטליה

ישראל
(1+)
פערי הכוחות בין הנבחרות ברורים. יחד עם זאת התחושה היא שהנבחרת לקחה את התבוסה לנורבגיה בצורה די קשה ויודעת שהיא צריכה איכשהו לתקן. המשחק נגד נורבגיה היה באמת רע, נגד האיטלקים זה ייראה אחרת. ישראל לא מפסידה
יתרון (3) 213
21:45

איטליה

ישראל
(2+)
ישראל שיחקה גרוע מול נורבגיה. איטליה התקשתה מאוד במשחק החוץ בבודפשט מול ישראל, אבל כמו שההגנה הישראלית נראית, איטליה יכולה להביס.
דורון ליידנר, שהוחלף גם הוא בשל עומס והתכווציות, מרגיש טוב יותר ואמור לעמוד לרשותו של קלינגר. החלוץ הברזילאי לוסיו עדיין לא כשיר ולא ייכלל בסגל, כך ששלומי אזולאי ויואב תומר ימשיכו להתחרות על המקום בחוד.
הפועל תל אביב רוצה להשיג ניצחון שלישי רצוף ולהגיע לדרבי במומנטום חיובי ועם ביטחון גבוה. במועדון התקשו לזכור מתי בפעם האחרונה הקבוצה הגיעה למשחק נגד מכבי תל אביב כשהיא מעל הצהובים בטבלה. התשובה היא ה-24 במרץ 2012. המשחק שהסתיים אז ב-0:0, נערך ללא קהל בעקבות עונש שהטיל בית הדין.