אדי גוטליב בספק למשחק של הפועל תל אביב נגד בני סכנין ביום ראשון בבלומפילד. הבלם נפצע במהלך הניצחון על הפועל חדרה ביום שבת ועדיין סובל מכאבים במפשעה. לאור העובדה שלגוטליב היסטוריה של פציעות מתמשכות באותו אזור, האדומים לא רוצים לקחת סיכון ואם הוא לא יהיה כשיר לחלוטין, הוא לא יכלל בסגל.
גוטליב הוחלף על ידי ג'ורג' דיבה בדקה ה-68 של המשחק ביום שבת. אם ניר קלינגר ימשיך עם מערך של שלושה בלמים וייחסר את גוטליב, ייתכן מאוד שדיבה שהגיע מהפועל עכו יערוך הופעת בכורה בהרכב של סגנית המוליכה.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
דורון ליידנר, שהוחלף גם הוא בשל עומס והתכווציות, מרגיש טוב יותר ואמור לעמוד לרשותו של קלינגר. החלוץ הברזילאי לוסיו עדיין לא כשיר ולא ייכלל בסגל, כך ששלומי אזולאי ויואב תומר ימשיכו להתחרות על המקום בחוד.
הפועל תל אביב רוצה להשיג ניצחון שלישי רצוף ולהגיע לדרבי במומנטום חיובי ועם ביטחון גבוה. במועדון התקשו לזכור מתי בפעם האחרונה הקבוצה הגיעה למשחק נגד מכבי תל אביב כשהיא מעל הצהובים בטבלה. התשובה היא ה-24 במרץ 2012. המשחק שהסתיים אז ב-0:0, נערך ללא קהל בעקבות עונש שהטיל בית הדין.


